De 5 beste CHI stijltangen [2023]

Op zoek naar een goede, professionele stijltang die ook kappers je zouden aanraden? Dan kom je al snel uit bij CHI! Dit kappersmerk heeft prachtige én kwalitatief goede stijltangen die ook veel gebruikt worden in Nederlandse kapperszaken. We hebben de 5 beste CHI stijltangen van dit moment voor je verzameld!

1. CHI G2 Stijltang

Op nummer 1 staat de bekende CHI G2 stijltang, de voorganger van de nieuwere CHI G3 stijltang. De G2 stijltang van CHI heeft 100% titanium platen, waardoor deze stijltang wel tegen een stootje kan en lang meegaat. De keramische technologie van deze stijltang zorgt voor de best mogelijke bescherming van je haar tijdens het stijlen. 

Binnen 40 seconden is deze stijltang opgewarmd en klaar voor gebruik. De temperatuur kun je eenvoudig aflezen op de display.
Vind je het lastig welke temperatuur je nu het beste kan kiezen voor het steil maken van je haar? Deze CHI stijltang helpt je daarbij. Je hebt de keuze uit 3 voorgeprogrammeerde temperatuurstanden voor dun, normaal of dik haar. Kies je haartype en voilà: de CHI G2 Stijltang stelt de best passende temperatuur voor je in. Toch zelf de temperatuur bepalen? Dat kan ook: er zijn 5 standen waar je uit kan kiezen.

Omdat ook de buitenzijde van de CHI G2 stijltang warm wordt, kun je deze stijltang ook gebruiken om je haar te krullen. Een supergoede én relatief betaalbare krul- en stijltang in 1, dus!

CHI G2 Stijltang Mat zwart
Meest populaire CHI stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€95,00)
coolblue.nl (€150,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 19:28
CHI G2 Stijltang

2. CHI G3 Stijltang

Op nummer 2 staat de CHI G3 stijltang: de nieuwste stijltang van CHI en de meest luxe CHI Stijltang van het moment. Niet alleen is deze stijltang een plaatje met haar toffe kleurtjes, het is ook nog eens een goede kwaliteit stijltang waar je je haar mee kan steilen én krullen!

Je kan de stijltang instellen op maar liefst 27 verschillende standen, van 80 tot 220 graden. Zo is er voor elk haartype en elke haarlengte wel een geschikte stand die je haar stylet zoals jij dat wil. Ook kan je de button gebruiken om één van de vooraf ingestelde temperaturen te gebruiken, afgestemd op jouw haartype.

Met platen die volledig keramisch zijn én verrijkt zijn met titanium haal je de beste kwaliteit stijltang in huis. Dankzij deze materialen wordt je haar niet alleen optimaal beschermd tegen de hitte, het zorgt ook voor glad en glanzend haar én verlengt de levensduur van de stijltang. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op deze stijltang.

Binnen 40 seconden is deze stijltang opgewarmd en klaar voor gebruik. Vergeet je de stijltang uit te zetten? Geen paniek, want na 60 minuten schakelt de CHI G3 stijltang automatisch uit.

Let op: dit is is een limited edition, dus wees er snel bij!

CHI G3 Blush Ceramic & Titanium Stijltang

3. CHI Luxury Stijltang

Dit is de CHI stijltang met één van de snelste opwarmtijden. In tegenstelling tot de CHI G2 & G3 die 40 seconden opwarmtijd nodig hebben, is de CHI Luxury stijltang al binnen 30 seconden klaar voor gebruik. 

Uniek aan deze CHI stijltang zijn de keramische platen die verrijkt zijn met Black Seed Oil. Dit zorgt voor heerlijk zacht, glanzend en steil haar. Nóg een fijne extra: de extra lange platen. Daardoor is deze stijltang in het bijzonder geschikt voor vrouwen met lang en/of dik haar.

De temperatuur kun je zelf instellen zoals je wil, van 160 graden tot 215 graden. Daardoor heb je de keuze uit iets minder verschillende temperatuurinstellingen van bij de G2 of G3, maar heb je alsnog voldoende keuze voor de meeste haartypen.

CHI Luxury 1 inch Stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€85,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 19:28
CHI Luxury Stijltang

4. CHI Lava Volcanic Stijltang

De naam verklapt het al: de CHI Lava Volcanic Stijltang is gebaseerd op vulkanische lava – één van de meest effectieve warmtegeleidende materialen ter wereld. De warmte wordt optimaal geleid door de stijltang. De keramische platen zorgen ervoor dat je haar perfect glad én glanzend steil wordt en dat je haar minder wordt beschadigd door de warmte. 

Ook zijn de platen extra lang, zodat je grotere secties tegelijk kan steilen en ook nog eens sneller klaar bent.

Je hebt de keuze uit verschillende temperatuurinstellingen van 150 tot 230 graden. 

Deze stijltang beschikt over ionen die je haar ook nog eens hydrateren. Net als bij alle CHI stijltangen, krijg je ook op de CHI Lava 2 jaar garantie en beschikt deze over dual voltage, waardoor je deze stijltang overal ter wereld goed kan gebruiken.

CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€154,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 19:28
CHI Lava stijltang

5. CHI Limited Edition G2 Witte Stijltang

We sluiten deze top 5 af met nóg een G2 stijltang, maar dan een hele bijzondere. Deze moderne, witte stijltang is namelijk limited edition en beperkt verkrijgbaar. Deze limited edition G2 stijltang beschikt over veel dezelfde functionaliteiten als de G2 & G3 stijltang uit deze top 5 CHI stijltangen staat.

Een verschil is de opwarmtijd. Deze CHI G2 stijltang is namelijk al binnen 30 seconden warm en dus sneller klaar voor gebruik dan de CHI G2 die we als eerste deelden in dit artikel. Je hebt ook bij deze limited edition CHI Stijltang de keuze uit 27 temperatuurstanden van 80 tot 220 graden. Na 60 minuten wordt deze stijltang van CHI automatisch uitgeschakeld. Geeft je wel een fijn gevoel, toch?!

Een ander verschil is het snoer. Die is met 3,4 meter 40 centimeter langer dan de CHI G2 die we als eerste deelden in dit artikel. 

Chi G2 Stijltang

Koop nu bij:

coolblue.nl (€89,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 19:57
CHI G2 Limited Edition White

Over de stijltangen van CHI

CHI stijltangen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stijltang die professionele resultaten levert. Wat deze stijltangen bijzonder maakt, is dat ze allemaal worden geleverd met 2 jaar garantie, wat aangeeft dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en ontworpen zijn om lang mee te gaan. Bovendien beschikken alle CHI stijltangen over dual voltage, waardoor ze wereldwijd kunnen worden gebruikt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over spanning of stroomomzettingen. Dit maakt ze perfect voor op reis, zodat je altijd kunt genieten van perfect gestyled haar, ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

Wat de beste stijltang van CHI is voor jou, is natuurlijk afhankelijk van je haartype, je haarlengte én je budget.