Top 5 beste chopstick krultangen [2024]

Ben je op zoek naar een chopstick krultang om heel kleine, speelse krullen in je haar te maken? Dit zijn de 5 beste chopstick curlers van 2024.

Waarom zijn dit de beste chopstick curlers?

1. Max Pro Twist Chopstick Krultang

Met deze chopstick curler maak je binnen enkele minuten fijne krullen die lang blijven zitten, De tang is binnen 4 seconden klaar voor gebruik en werkt al vanaf 80 graden. Met deze krultang maak je hele kleine krulletjes van 9 mm die extra glad zijn door de keramieken coating. De krultang gaat uit als je deze 60 minuten niet gebruikt, je hoeft dus nooit naar huis te haasten omdat je niet weet of je je krultang wel uit hebt gezet.

2. Bestope 6-in-1 krultang

Deze krultang van Bestope heeft 6 verschillende opzetstukken waaronder een chopstick opzetstuk voor fijne kleine krullen van 13 mm. Met deze krultang met verschillende opzetstukken kies je elke keer weer een ander kapsel dat je met gemakt kunt creëren. De tang werkt van 120 tot 220 graden en is daarmee geschikt voor ieder haartype. Inclusief handschoen om je te beschermen tegen hitte.

Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken – 13 tot 32mm

Koop nu bij:

bol.com (€49,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 08:10

3. Esperanza Chopstick Curler

Met deze krultang maar je kleine, spiraalachtige krullen met een diameter van 10 mm. De keramische coating geeft niet alleen een glad eindresultaat maar zorgt er ook voor dat je krullen glad zijn en lager in model blijven. 

De tang is binnen enkele seconden warm en heeft een maximale temperatuur van 180 graden. Dit maakt deze chopstick curler uitermate geschikt voor mensen met dun of beschadigd haar. En een fijne extra: deze chopstick krultang is super betaalbaar!

Esperanza 10 mm Chopstick Krultang

Koop nu bij:

bol.com (€13,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:55

4. Ogé Exclusive 5-in-1 Krultang

Met deze veelzijdige krultang kun je 5 verschillende soorten krullen maken. Het kleinste opzetstuk is met 9 mm de chopstick curler maar wil je een dagje grotere krullen? Dan is dat ook geen probleem. De opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en de tang is in te stellen van 180 tot 220 graden. Voor dun haar wordt aangeraden de tang met een lagere temperatuur te gebruiken. Heb je dikker haar? Dan kun je prima de stand van 220 graden gebruiken.

5. Purelab 6-in-1 krultang met Chopstick opzetstuk

Met deze uitgebreide krultang maak jij de mooiste krullen, waaronder chopstick krullen van 13 mm. De krultang is binnen 20 seconden warm en de temperatuur is verstelbaar van 120 tot 220 graden. Ook deze tang heeft een keramische coating die zorgt voor extra gladheid en een langhoudend resultaat zonder pluis. Inclusief hittebestendige handschoen en haarclips.

Purelab 6-in-1 Chopstick Krultang

Koop nu bij:

bol.com (€43,01)
blokker.nl (€54,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:55

Wat is een chopstick krultang?

Een chopstick krultang is een hele dunne fijne krultang, ook wel een “wand” genoemd omdat het doet denken aan een toverstaf, waarmee je hele fijne kleine krulletjes kunt maken. De krulletjes zijn ondanks heel fijn nog steeds natuurlijk en met de rest van je styling kun je bepalen hoe vast of juist los je je krullen wilt hebben. Op deze pagina vind je 5 fijne chopstick krultangen.

Ben je op zoek naar een normale krultang? Bekijk dan eens de beste krultangen van 2024 op debestehaartools.nl. En wil je juist bijzondere krullen in je haar maken? Bekijk dan de beste wafeltangen voor een tof, retro kapsel!