De beste draadloze krultangen [2024]

Onderweg even snel je haar krullen, maar is er geen stopcontact in de buurt? Geen probleem met een draadloze krultang! Maar met zoveel verschillende draadloze krultangen op de markt, welke moet je kiezen? Ik heb de 4 beste draadloze krultangen van 2024 voor je op een rijtje gezet.

Waarom zijn deze draadloze krultangen de beste koop?

1. Revamp Progloss Liberate Draadloze Krultang

De Revamp Progloss Liberate CL2500 is een draadloze automatische krultang met een keramische coating. Die coating zorgt voor een betere bescherming van je haar tegen de hitte van de krultang.

De cilinder van de krultang bevat een unieke mix van zachte oliën, waardoor je haar mooi glanst na het krullen.

Deze draadloze krultang heeft een diameter van 25 mm. Daardoor is deze krultang vooral geschikt voor het krullen van fijner of korter haar.

De krultang wordt geleverd met een standaard houder, waar je de krultang in kan opladen. Binnen 4 uur is de krultang volledig opgeladen en kan je ‘m ongeveer 40 minuten gebruiken, voordat je deze weer moet opladen.

Revamp Progloss Liberate Draadloze Krultang

Koop nu bij:

bol.com (€119,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 14:06

2. CURLGLAM® Draadloze Krultang

De CURLGLAM® Krultang is een draadloze krultang met een keramische coating. Deze krultang heeft 6 temperatuurinstellingen en een diameter van 32 mm. Daardoor is ‘ie geschikt voor elk haartype en het maken van zowel grote, als kleinere krullen.

De krultang heeft een USB-ingang waarmee je de krultang gewoon kan opladen. Ook met een powerbank bijvoorbeeld. Een ideale krultang om mee op reis te nemen, dus!

De batterij is volledig opgeladen binnen 3,5 uur tijd.

CURLGLAM® Automatische Krultang

Koop nu bij:

bol.com
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 14:06

3. BaByliss 9000 Draadloze Krultang

De BaByliss 9000 Cordless Curling Tong is een draadloze krultang met clip (9002U) en 3 temperatuurinstellingen van 160, 170 en 180 graden. De krultang wordt geleverd met een handige opbergetui, een hittebestendige mat om je krultang tussen het krullen door op te laten rusten én een hittebestendige handschoen. Zo voorkom je dat je je handen brandt aan de tang, wel zo fijn!

Deze krultang heeft een diameter van 28 mm en is daardoor geschikt voor het creëren van krullen in kort tot middellang haar. Heb je dik haar? Dan kan je beter kiezen voor een dikkere krultang, met een doorsnede van minimaal 30 mm.

Je laadt de krultang eenvoudig op. Voor het eerste gebruik moet je ‘m drie uur opladen.

BaByliss 9000 Cordless Curling Tong

Koop nu bij:

bol.com (€109,00)
lyko.com (€139,80)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 14:06

4. Auronic Automatische &DDraadloze krultang

De Auronic Krultang is niet alleen draadloos, hij is ook automatisch! Je hoeft je dus niet in allerlei bochten te wringen om een krul te creëren in je haar, dat doet deze automatische krultang gewoon voor je.

Je hebt de keuze uit 6 temperatuurinstellingen (150 tot 200 graden) en 6 timerstanden (8 – 18 seconden). Wil je losse krullen? Dan stel je deze draadloze krultang in op een korte krultijd en lage temperatuur. Voor krullen die lang blijven zitten en wat strakker zijn, ga je voor een hogere temperatuur en langere krultijd. Superfijn: je kan zelfs de krulrichting kiezen!

Binnen 4,5 uur is deze draadloze krultang volledig opgeladen om ‘m vervolgens ongeveer 60 minuten te kunnen gebruiken. Ook deze krultang is via een Micro USB-ingang op te laden. Lekker makkelijk, dus.

Groot pluspunt: de prijs van deze draadloze krultang. Een heel goede budgettip voor vrouwen die hun haar willen krullen, zonder een vermogen uit te geven aan een nieuwe, draadloze krultang. 

Auronic Krultang Draadloos & Automatisch met LCD Display – 2 tot 3 cm

Koop nu bij:

bol.com
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 13:12

Wat is een draadloze krultang?

Een draadloze krultang is een krultang zonder snoer die je haar vaak ook nog eens vanzelf krult. Je stopt je haar simpelweg in de krultang, kiest de gewenste instellingen en voilà, je haar wordt gekruld. Een draadloze krultang wordt vaak geleverd met een oplaadstuk waarop je de krultang weer kan opladen. Zo’n oplaadbare krultang is dus een ideale haartool om mee te nemen onderweg. Bovendien heb je geen geruzie met die lange snoeren die – eerlijk is eerlijk – altijd in de knoop zitten. Ook is zo’n snoerloze krultang handig als je geen stopcontact in je badkamer hebt of wanneer je stopcontact te ver verwijderd is van de spiegel.

Het is een geschikte krultang voor lang haar, maar ook een prima krultang voor korter haar. Let goed op de diameter van de krultang. Hoe kleiner de diameter, hoe meer geschikt voor kort haar. En hoe dikker de diameter, hoe beter de draadloze krultang geschikt is voor lang haar.

Wil je toch een krultang mét snoer kopen? Bekijk hier de 10 beste krultangen van 2024. En zoek je een multifunctionele krultang waarmee je je haar kan krullen én steil kan maken? Bekijk dan deze 2-in-1 krultangen.

En ben je op zoek naar een draadloze stijltang? Die zijn er ook! Ik heb de beste draadloze stijltangen verzameld op deze website.