De 6 beste draadloze stijltangen van 2024

Ben je op zoek je een stijltang die je makkelijk mee kan nemen onderweg en overal kan gebruiken, óók zonder een stopcontact in de buurt? Dan is een draadloze stijltang iets voor jou! Ik heb de 6 beste draadloze stijltangen van 2024 voor je verzameld. 

Waarom zijn dit de beste draadloze stijltangen?

👇 Shop de top 6 draadloze stijltangen online:

Speciaal voor jou, zodat jij het uitzoekwerk niet meer hoeft te doen, heb ik de 6 beste draadloze stijltangen van 2024 voor je verzameld. Inclusief actuele prijzen bij alle bekende online verkooppunten in Nederland. 

Lion D’or® Draadloze Stijltang
#1 Lion D’or® Draadloze Stijltang
Beste, betaalbare draadloze stijltang

Èllasis® Draadloze Stijltang
#2 Èllasis® Draadloze Stijltang
Lichtgewicht draadloze stijltang

PH Goods® Draadloze Mini Stijltang
#3 PH Goods® Draadloze Mini Stijltang
Meest betaalbare draadloze mini stijltang

BaByliss 9000 Draadloze Stijltang
#4 BaByliss 9000 Draadloze Stijltang
Krul- en stijltang in 1

Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang
#5 Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang
Gaat na opladen 30 minuten mee

Lion D'Or draadloze stijltang

1. Lion D'Or Draadloze Stijltang

Op nummer 1 staat de Lion D’Or draadloze stijltang: een compacte, goede én heel betaalbare draadloze stijltang. Binnen 2 uur is de stijltang opgeladen met de meegeleverde USB-C kabel en klaar voor gebruik. Je kunt ‘m dan 30-45 minuten gebruiken, afhankelijk van de temperatuurstand die je kiest. Het batterij-teken op de stijltang laat zien hoe vol de stijltang nog is.

Een groot pluspunt van deze draadloze stijltang, vind ik dat ‘ie tot wel 210 graden warm kan worden. Veel draadloze stijltangen worden niet warmer dan 200 graden en dat is voor mijn dikke, lange haar toch niet altijd warm genoeg. Daarnaast kun je deze stijltang ook op 165 graden of 185 graden zetten. 
Je kunt de stijltang op slot zetten, zodat deze niet per ongeluk opengaat in je tas. Ook handig: de vliegtuigstand, waardoor de stijltang ook niet zomaar aangaat. 

Net als veel andere draadloze stijltangen, is dit ook een compacte en lichtgewicht stijltang. De platen zijn daarom wel kleiner dan je misschien gewend bent bij stijltangen met snoer, die zijn vaak een stuk groter. Maar, al met al vind ik dit een heel geschikte, draadloze stijltang die je makkelijk meeneemt in je handtas of reiskoffer.

👉 Lees hier mijn review over de Lion D’or draadloze stijltang.

Nicole's review:
4.7/5
Lion D’or® Draadloze Stijltang
Beste, betaalbare draadloze stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€40,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:07

2. PH Goods® Draadloze Mini Stijltang

Als je op zoek bent naar een betaalbare draadloze stijltang die ook nog eens compact is, dan raad ik je deze mini stijltang van PH Goods aan. Hij weegt slechts 170 gram, is volledig draadloos en lekker makkelijk te gebruiken onderweg. Je stopt ‘m gewoon in de bijgeleverde reisetui en bergt ‘m vervolgens veilig op in je tas of je koffer. Je laadt deze hippe, roze draadloze stijltang eenvoudig op met de Powerbank functie. 

Deze draadloze stijltang heeft een opwarmtijd van 90 seconden, wat relatief lang is. Kies uit 3 temperatuurstanden van 165, 185 of 205 graden. Ondanks het kleine formaat, kun je deze draadloze stijltang dus gebruiken voor allerlei soorten haartypen, van kort of breekbaar haar tot dik of lang haar.

Èllasis® Draadloze Stijltang
Lichtgewicht draadloze stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€27,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:13

3. Èllasis® Draadloze Stijltang

De betaalbare Èllasis® Draadloze Stijltang is een krul- en stijltang in één. Een moderne én compacte stijltang met een strak, mat wit uiterlijk.

De Èllasis® draadloze stijltang gaat slechts 30 minuten mee, terwijl de PH Goods stijltang na opladen 60 minuten gebruikt kan worden.

Ook kan de Èllasis® draadloze stijltang iets minder warm worden: maximaal 200 graden. Dat is voor dik en/of lang haar niet altijd warm genoeg om je haar echt steil te krijgen.

Wel fijn: het compacte formaat en lichte gewicht. Met slechts 164 gram is dit een fijne, draadloze mini stijltang om mee te nemen in je tas.

PH Goods® Draadloze Mini Stijltang
Meest betaalbare draadloze mini stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€39,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:29

4. BaByliss 9000 Draadloze Stijltang

Ook het bekende merk BaByliss heeft een goede, draadloze stijltang in haar collectie. Het is een krachtige, draadloze stijltang met 3 temperatuurinstellingen van 160, 180 en 200 graden. Daardoor is ‘ie vooral geschikt voor wat korter/dunner haar en wat minder geschikt voor lang/dik haar, omdat je daar al snel een dikkere stijltang voor nodig hebt die ook warmer kan qua temperatuur.

Omdat deze stijltang afgeronde platen heeft, kun je ‘m ook gebruiken als krultang.

Na 3 uur snelladen, is deze draadloze stijltang 30 minuten te gebruiken voordat je ‘m weer moet opladen. De platen van deze stijltang zijn volledig keramisch: supergoed voor je haar, want je haar beschadigt minder snel dankzij keramiek. 

Vergeet je de stijltang uit te schakelen? Geen paniek, want na 10 minuten schakelt de stijltang automatisch uit. Wel zo fijn, toch?!

Je krijgt een siliconen hoes en reisetui bij deze draadloze stijltang, waardoor je ‘m makkelijk mee kan nemen in je tas of koffer.

BaByliss 9000 Draadloze Stijltang
Krul- en stijltang in 1

Koop nu bij:

bol.com (€74,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:28

5. Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang

In dit lijstje deel ik ook graag deze draadloze stijltang van het merk Revamp met je. Omdat deze draadloos én compact is, is het de perfecte reisstijltang. Ga voor modern en tijdloos met de zwarte variant, of kies voor hip en opvallend met de roze variant.

Na opladen, kun je deze stijltang 30 minuten gebruiken. Dat is redelijk gebruikelijk voor een draadloze stijltang. Deze compacte stijltang neem je eenvoudig mee in je tas in de meegeleverde reisteui. Kies uit één van de 3 temperatuurinstellingen van 160 graden tot 210 graden, afhankelijk van de lengte, dikte en staat van je haar.

Uniek aan deze draadloze stijltang: de oplaadkabel heeft verwisselbare adapters, waardoor je de Revamp draadloze mini stijltang in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk kan gebruiken.  

Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang
Gaat na opladen 30 minuten mee

Koop nu bij:

bol.com (€99,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:28

6. Dyson Corrale Draadloze Stijltang

Tot slot deel ik dé stijltang der stijltangen: de Dyson Corrale Draadloze Stijltang. Met een prijskaartje van €449,- is het zeker geen betaalbare stijltang, maar wel een héle goede. De Corrale is namelijk volledig draadloos, is volledig keramisch en heeft tot wel 50% minder warmte nodig dan andere stijltangen om je haar steil te maken. 

Daardoor is deze draadloze stijltang een stuk minder schadelijk voor je haar dan veel andere (draadloze) stijltangen. Na opladen, kun je de Dyson Corrale draadloze stijltang +/- 30 minuten gebruiken, voordat je ‘m weer op moet laden. Dat is redelijk standaard voor draadloze stijltangen. Je hebt de keuze uit 3 warmte-instellingen, die zijn afgestemd op je haartype. 

Èllasis® Draadloze Stijltang
Lichtgewicht draadloze stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€27,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:13
Beste kwaliteit draadloze stijltang