Top 7 goedkope krultangen van 2024 (onder de 50 euro)

Ben je op zoek naar een nieuwe, betaalbare krultang? Maar wil je wel waar voor je geld? Dit zijn de 7 beste goedkope krultangen van 2024, onder de €50! We hebben gelet op de functionaliteiten van de krultangen én natuurlijk de reviews van eerdere gebruikers.

Waarom zijn dit de beste, goedkope krultangen?

1. Remington Ci95 Pearl Wand

Met een prijskaartje van ruim onder de 50 euro, is de Pearl Wand een zeer betaalbare krultang van het betrouwbare merk Remington. De krultang heeft een kegelvorm waardoor je natuurlijke krullen creëert die van groot naar steeds kleiner gaan. Bovenin heeft de krultang een diameter van 19 mm en onderin een diameter van 25 mm.

De krultang heeft een keramische coating die beschermt tegen beschadiging door hitte. De temperatuur is in de stellen van 130 tot 210 graden. De tang schakelt automatisch uit en wordt geleverd met handschoen en opbergtas. Wat ons betreft is dit de beste krultang die ook nog eens reuze betaalbaar is.

2. BaByliss Curling Tong Krultang

Deze betaalbare krultang van BaByliss is verkrijgbaar in verschillende diameters: 19, 25, 32 en 38 mm. Hoe langer en/of dikker je haar, hoe fijner het is om een krultang te kiezen met een grotere diameter. Welke diameter je ook kiest, met elke variant ben je goedkoop uit en betaal je niet meer dan €50. Een goede budgettip, dus!

Alle varianten hebben een krulstaaf met klem waarmee je eenvoudig krullen in je haar maakt. Oók als je dat nog niet zo vaak hebt gedaan. De temperatuur is in te stellen van 110 tot 180 graden. Daarmee is de krultang wat minder geschikt voor heel dik haar, omdat je daar vaak minimaal 200 graden voor nodig hebt om de krullen goed te laten blijven zitten.

Het snoer is 1,8 meter lang en draait automatisch mee. Wel is het snoer aan de korte kant. Als je spiegel verder verwijderd is van het stopcontact, kan je beter een krultang kiezen met een langer snoer.

De BaByliss Curling Tong met een diameter van 25 mm is een prima keuze voor vrouwen met gemiddeld haar.

3. Remington CI9532 Pearl Pro 32 mm Krultang

Deze Remington Pearl Pro krultang is voorzien van een krulstaaf van 32 mm die keramisch gecoat is. Deze krultang is vooral geschikt voor vrouwen met lang en/of dik haar. Heb je wat korter of dunner haar? Dan kan je beter voor een krultang kiezen met een kleinere diameter, zoals de twee krultangen die we hierboven noemden.

De krultang warmt snel en gelijkmatig op, zodat je mooie krullen creëert die lang blijven zitten. 

De Pearl Pro krultang heeft 5 temperatuurinstellingen van 130 tot 210 graden. Met het geavanceerde ionische conditioneringssysteem wordt je haar tijdens het stylen beschermd tegen schade door hitte. Kortom: een goede kwaliteit krultang voor een lage prijs!

4. Carmen CT6350 3-in-1 Krultang

Deze multifunctionele krultang van het betaalbare merk Carmen, mag niet in dit lijstje goedkope krultangen ontbreken. 

De Carmen CT6350 krultang wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken (19, 25 en 32 mm) waar je diverse krullen mee kan creëren. Je kan kiezen uit een temperatuur van 130 °C tot 200 °C waardoor je – in combinatie met de verschillende opzetstukken – in elk type haar mooie krullen kan creëren.

Uit meer dan 60 reviews op Bol.com scoort deze goedkope krultang 4,6 van de 5 sterren. Een echte budgettopper, dus!

5. VAIVE Professionele Wafeltang

Met deze wafeltang van het merk VAIVE maak je nonchalante golven in je haar. De krultang is supersimpel in gebruik: klem een pluk haar vast en open de krultang om ‘m naar beneden te bewegen. Binnen no time heb je een bos speelse krullen.

Op de digitale display kan je de temperatuur eenvoudig aflezen. Deze kun je instellen van 140 tot 210 graden. Uiteraard krijg je een hittebestendige handschoen geleverd bij deze krultang.

VAIVE Wafeltang 25 mm

Koop nu bij:

bol.com (€26,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:48

6. RYER Krultang

Deze RYER krultang is een haarstylingtool van een wat minder bekend merk, maar zeker niet minder goed. De krultang krijgt namelijk zeer goede reviews op Bol.com én is ook nog eens heel fijn geprijsd.

Je hebt de keuze uit 6 temperatuurstanden, variërend van 100 tot 200 graden. De diameter ligt tussen de 20 en 30 mm en is daarmee een prima, standaard krultang voor allerlei haartypen.

Op het LCD-scherm is de temperatuur eenvoudig uit te lezen. De krulstaaf is keramisch gecoat, waardoor je haar beter beschermd is tijdens het krullen.

RYER Krultang

Koop nu bij:

bol.com (€24,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:52

7. Remington Keratin Protect Krultang

We sluiten deze top 7 af met deze goedkope krultang van het merk Remington. De Keratin Protect Krultang is voorzien van keratine, waardoor je haar mooi glanst na het krullen. 

De krultang is kegelvormig (19-28 mm), waardoor je mooie, natuurlijke krullen creëert die van groot naar klein uitlopen. Binnen 30 seconden is deze tang al klaar voor gebruik en heb je de keuze uit een temperatuur tussen de 150 en 210 graden. Ben je vergeten de krultang uit te zetten? Geen probleem, na 60 minuten schakelt deze automatisch uit.

Wat is de beste goedkope krultang?

De beste goedkope krultang van 2023 is de Remington Pearl Wand. Deze kegelvormige krultang is eenvoudig in gebruik, geschikt voor alle haartypen, heeft temperatuurinstellingen van 130 tot 210 graden en is ook nog eens mega betaalbaar. Je betaalt namelijk niet meer dan €30,- voor deze krultang.

Welke merken hebben goede, goedkope krultangen?

Er zijn verschillende merken die een ruime keuze hebben aan betaalbare krultangen. Een aantal voorbeelden zijn Remington, BaByliss en Carmen. Deze populaire merken hebben allerlei goedkope krultangen voor allerlei soorten haartypen. En dat niet alleen, bij deze merken vind je ook goedkope stijltangen, stijlborstels, föhnborstels en meer.

Hoe kies je een goedkope krultang die ook goed is?

Als je een goedkope krultang wil kopen, wil je natuurlijk wel dat je hier ook mooie krullen mee kan maken en er zeker van zijn dat je haar niet te erg beschadigt raakt. Als je een goedkope krultang op het oog hebt die je wil kopen, let dan op de volgende dingen:

  • Materiaal: van welk materiaal is de krultang gemaakt? Veel goedkope krultangen zijn bijvoorbeeld keramisch gecoat. Daardoor is je haar al iets beter beschermd tegen de warmte, maar kun je nog beter voor een volledig keramische krultang kiezen of een krultang van titanium. Maar, daar hangt een prijskaartje aan.
  • Temperatuurinstellingen: als je dun en/of beschadigd haar hebt, dan kun je de krultang beter op een lage temperatuur zetten. Het liefst onder de 180 graden. Let dus op dat de goedkope krultang ook lage temperaturen aan kan als je dit haartype hebt. Heb je juist dik en/of lang haar? Dan is het fijn als je de krultang op een hogere temperatuur kunt zetten, bijvoorbeeld 210 of zelfs 220 graden. Als je dik en lang haar hebt, is het dus goed om te checken of de krultang die je op het oog hebt, ook op temperaturen van boven de 200 graden ingesteld kan worden.
  • Breedte van de krultang: de breedte van de krultang bepaalt de grootte van de krullen. Als je lang en dik haar hebt, kun je het beste kiezen voor een krultang met een diameter van minimaal 25 tot 30 mm. Voor kort(er) haar is een goedkope krultang van maximaal 25 mm juist de beste keuze.