De 5 beste krul- en stijltangen in 1 [2023]

Ben je op zoek naar een haarstylingtool waarmee je je haar kan krullen en steilen? Kies dan voor een krul- en stijltang in 1. We hebben de 5 beste krul- en stijltangen van 2023 voor je verzameld.

Waarom zijn deze 2 in 1 stijltangen de beste koop?

Wat is een krul- en stijltang in 1?

De naam verklapt het al: deze haarstylingtool is een krultang en stijltang in één. De tool ziet eruit als een normale stijltang, maar omdat ook de buitenzijde van de tang flink opwarmt, leent deze tool zich ook perfect voor het krullen van je haar.

Dus heb je vandaag zin in een flinke bos krullen, maar wil je morgen je haar steil maken? Dan heb je dus maar één tool nodig om beide kapsels te creëren. Ideaal! 

Op deze pagina hebben we de 5 beste 2 in 1 stijltangen en krultangen voor je verzameld.

1. Remington S5505

Op zoek naar een goedkope én goede haarstylingtool voor het steilen en krullen van je haar? De Remingon S5505 is een krultang en stijltang in één en kost je niet meer dan een paar tientjes. Deze multifunctionele krul- en stijltang – die vanwege de afgeronde hoeken en buitenkant die ook opwarmt ook perfect geschikt is voor krullen – heeft 9 temperatuurstanden (150°C tot 230°C). Binnen 15 seconden is de tool al opgewarmd en klaar voor gebruik.

Een fijne extra is dat je op deze stijl- en krultang in één maar liefst 4 jaar garantie krijgt. 

Een nadeel van de RemingtonS5505 zijn de platen, die slechts keramisch gecoat zijn. Je haar is daardoor niet optimaal beschermd tegen de warmte van de tang, in tegenstelling tot tools die volledig keramisch zijn. 

Maar, al met al: een prima krul- en stijltang voor een fijne prijs. 

2. BaByliss Straight & Curl

Nog zo’n fijne multifunctionele tool is de BaByliss Straight & Curl. De naam verklapt het al: naast steil maken, kan je je haar met deze tool ook krullen. De buitenkant van de platen worden verwarmd (tot wel 235°C!) en zijn daarom ook geschikt voor het krullen van je haar. 

De platen van deze krul- en stijltang zijn gemaakt van titanium en roestvrijstaal (RVS). De BaByliss Straight & Curl kan dus wel tegen een stootje en is ook beter bestand tegen het gebruik van haarstylingsproducten. De tool blijft lang goed, omdat de RVS- en titanium platen niet zomaar buigen door de hitte van de tang.

In nog geen 15 seconden is deze 2-in-1 stijltang al opgewarmd en klaar voor gebruik op de laagste temperatuur. Je kan kiezen uit 5 standen, wat niet enorm veel is, maar wel kan je variëren tussen temperaturen van 150°C tot 235°C.

Ook wel zo fijn: het lange snoer van deze krul- en stijltang. Die is namelijk maar liefst 3 meter lang en daardoor ideaal als je spiegel wat verder van je stopcontact is verwijderd.

Koop nu bij:

blokker.nl (€64,99)
bcc.nl (€64,99)
bol.com (€64,99)
Prijzen geüpdatet op: 29 januari 2023 - 06:40
BaByliss ® Straight & Curl Brilliance ST482E - Stijltang

3. CHI G2

CHI is een bekend merk dat haarstylingtools maakt die ook veel in kapsalons worden gebruikt. Professionele tools dus, die jij ook gewoon in huis kan halen. Met de CHI G2 krul- en stijltang kan je je haar steil maken en krullen. De platen van deze tang zijn afgerond en worden ook aan de buitenkant verwarmd, ideaal voor het creëren van een bos krullen!

De platen zijn volledig keramisch en zijn gemaakt van titanium. Je haar blijft tijdens het steilen of krullen dus goed beschermd tegen de warmte van de tool, zeker in combinatie met het gebruik van een goede heat protector.

Met maar liefst 27 verschillende temperatuurstanden (80°C tot 220°C) is er altijd wel een geschikte stand die past bij het kapsel dat je wil creëren. Als je je haar met de CHI G2 wil krullen, kun je bijvoorbeeld beter voor een wat warmere stand kiezen, zodat de krullen zolang mogelijk mooi blijven.

Koop nu bij:

coolblue.nl (€108,99)
johnbeerens.com (€109,00)
Prijzen geüpdatet op: 29 januari 2023 - 06:40
Chi G2 stijltang

4. Remington S8500

Uit 800+ reviews op Bol.com krijgt deze 2-in-1 stijltang van Remingon gemiddeld 4,6 van de 5 sterren. Een enorm goede stijltang dus en dat voor een heel fijne prijs. Voor nog geen 40 euro heb je een kwalitatief goede stijl- én krultang in één.

Binnen 15 seconden is de tool klaar voor gebruik. Je kan kiezen uit temperaturen tussen de 150°C en 230°C. Vergeet je de 2-in-1 stijltang uit te zetten? Geen paniek, want na 60 minuten schakelt ‘ie automatisch uit.

Koop nu bij:

blokker.nl (€33,85)
bol.com (€34,09)
coolblue.nl (€55,99)
Prijzen geüpdatet op: 29 januari 2023 - 06:41
Remington 2 in 1 stijltang

5. Carmen CR3200

We sluiten deze top 5 af met een budgettopper: de Carmen 3200 Stijltang & Krultang. De tool heeft lange afgeronde platen, die ook aan de buitenzijde warm worden en daarom ook geschikt zijn voor het maken van krullen in je haar. De stijltang is voorzien van platen met keramische coating die je haar extra glad maken en pluizig haar voorkomen.

Je hebt de keuze uit 6 temperatuurstanden van 155°C tot 230°C. Door dit ruime temperatuurbereik is deze betaalbare 2-in-1 stijltang geschikt voor zowel dun als dik haar. Het snoer is 1,8 meter lang. Een standaard lengte, maar wel wat kort als je spiegel verder van het stopcontact verwijderd is. 

 

Een 2 in 1 stijltang voor steilen én krullen

Een 1 in 1 stijltang is een haartool die primair bedoeld is voor het steil maken van je haar, maar waarmee je ook je haar kan krullen. Daardoor heb je eigenlijk een stijltang en krultang in één haarstylingtool.

Koop nu bij:

bol.com (€25,99)
bcc.nl (€28,92)
expert.nl (€34,95)
blokker.nl (€34,99)
Prijzen geüpdatet op: 29 januari 2023 - 05:06