De 7 beste krultangen met opzetstukken [2024]

Ben je op zoek naar een multifunctionele krultang waar je allerlei soorten krullen mee kan maken? Ga dan voor een krultang met verschillende opzetstukken! Wissel een opzetstuk eenvoudig om en creëer de krul die jij wil: van bouncy mini krulletjes tot prachtige, beach waves. Ontdek hier de 7 beste krultangen met opzetstukken van 2024.

Waarom zijn dit de beste krultangen met opzetstukken?

Loreaux krultang

1. Loreaux 5-in-1-krultang

Op de eerste plek staat de Loreaux 5-in-1 krultang. Ik heb al meerdere haarstylingtools van dit merk getest en ben echt te spreken over de goede prijs-kwaliteitverhouding. De tools zijn mega betaalbaar, voelen luxe aan en doen wat ze beloven.

Deze Loreaux krultang met 5 verschillende opzetstukken is daarin geen uitzondering. Je krijgt de volgende opzetstukken:

 • 19 mm rechte krultang
 • 25 mm rechte krultang
  32 mm rechte krultang
 • Bubbel krultang
 • 13-25 mm kegelvormige krultang


De krultang wordt met alle opzetstukken in een handige opbergetui geleverd. Zo berg je je krultang gemakkelijk op en neem je ‘m ook eenvoudig mee op reis. Alle opzetstukken zijn voorzien van een zachte plastic tip aan de bovenzijde, waardoor je de opzetstukken kan vasthouden tijdens het stylen, zonder je handen te branden.  Zeker in combinatie met de hittebestendige handschoen die je erbij geleverd, ben je veilig.

Door op het plus- of min-symbool te drukken pas je de temperatuur aan. Deze gaat tot wel 230 graden! Daardoor (en door de vele opzetstukken) is deze krultang geschikt voor alle haartypen.

Het enige nadeel vind ik dat het losklikken van de opzetstukken wat stroef gaat. Zeker als het opzetstuk nog warm is en je deze wil wisselen voor een ander opzetstuk gaat dat wat lastiger. Even afkoelen dus, voordat je een ander opzetstuk opklikt.

Maar al met al ben ik heel tevreden over deze krultang. En ook anderen lijken enthousiast, want deze krultang krijgt 4,7/5 sterren op Bol.com uit zo’n 50 reviews. Dikke aanrader, dus!3

Nicole's review:
4.7/5
Loreaux 5-in-1 Krultang
Betaalbare krultang met 5 opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€64,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 13:09

2. VAIVE krultang met 6 opzetstukken

Dit is de stijlvolle, mat zwarte VAIVE krultang met 6 opzetstukken. Net als de andere tools van VAIVE (waaronder de betaalbare wafeltang), krijgt ook deze krultang lovende reviews op Bol.com.

De krultang heeft maar liefst 6 verschillende opzetstukken:

 • 19 mm rechte krultang
 • 25 mm rechte krultang
 • 32 mm rechte krultang
 • 25 mm bubble opzetstuk
 • 9-18 mm kegelvormige krultang
 • 19-25 mm kegelvormige krultang

Ook krijg je er een hittebestendige handschoen bij. Wel zo handig! De opzetstukken variëren van 19 mm tot 32 mm. Doordat er zowel dunne als dikke en kegelvormige opzetstukken tussen zitten, is dit een geschikte krultang voor alle haartypen. De opzetstukken zijn – net als bijna alle krultangen uit dit lijstje – keramisch gecoat. Daardoor is je haar al wat beter beschermd tegen de hitte, maar volledig keramische opzetstukken zouden nog beter zijn. Maar ja, daar hangt ook een flink prijskaartje aan.

Je hebt de keuze uit temperaturen van 80 graden tot 230 graden. Kortom: geen slecht woord over de VAIVE krultang, zeker niet in combinatie met deze fijne prijs!

VAIVE Krultang met 6 Opzetstukken
6 opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€38,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 13:13

3. Bestope 6-in-1 krultang met opzetstukken

De roségouden krultang van Bestope krijgt maar liefst 4,7 van de 5 sterren uit Bol.com uit 120+ reviews. En daar ben ik het helemaal mee eens, want ik ben echt fan van deze betaalbare krultang met 6 opzetstukken: 

 • 32 mm rechte krultang
 • 25 mm rechte krultang 
 • 19 mm rechte krultang
 • 12-25 mm kegelvormige krultang
 • 18-25 mm kegelvormige krultang
 • 19 mm bubble opzetstuk

Alle krulstukken zijn keramisch gecoat, waardoor je haar iets beter tegen de warmte beschermd is. Ze zijn helaas niet volledig keramisch, wat eigenlijk nóg beter zou zijn tegen beschadiging.

Dit is opnieuw een krultang die voor alle haartypen geschikt is en beschikt over opzetstukken waarmee je allerlei soorten krullen kan creëren.

Je kunt de temperatuur van de Bestope krultang instellen van 120 tot 220 graden. Daarmee kan ‘ie iets minder koud of warm worden dan de VAIVE krultang hieronder. 

Ook bij deze krultang krijg je een hittebestendige handschoen en als extraatje twee haarclips en een handige opbergetui

Nicole's review:
4.7/5
Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken – 13 tot 32mm
6 opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€54,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 14:13

4. Mellian 6-in-1 krultang met opzetstukken

De betaalbare Mellian 6-in-1 krultang heeft – zoals de naam al doet vermoeden – 6 opzetstukken die prachtig rosé goud gekleurd zijn:

 • 32 mm rechte krultang
 • 19 mm rechte krultang 
 • 13-25 mm kegelvormige krultang
 • 18-25 mm kegelvormige krultang
 • 25 mm bubble opzetstuk
 • 25 mm wafeltang

Alle opzetstukken om verschillende soorten krullen te maken, dus! De krultang wordt in een handige opbergdoos geleverd. Ideaal om je krultang en alle opzetstukken in op te bergen! De temperaturen stel je in van 160 tot 220 graden en je kan ook gebruik maken van de hittebestendige handschoen om te voorkomen dat je je handen brandt tijdens het krullen.
Nicole's review:
4.7/5
Mellian 6 in 1 Krultang met Wafeltang opzetstuk
6 opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€54,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 14:05

5. ForU 5-in-1 krultang

Deze krultang van ForU met 5 opzetstukken (waaronder een wafeltang!) krijgt maar liefst 4,6 van de 5 sterren op Bol.com. En daar sluit ik me volledig bij aan. 

De ForU krultang onderscheidt zich van de andere krultangen uit dit rijtje, omdat deze krultang ook een föhnborstel als opzetstuk heeft. Hiermee creëer je een mooie blow-out look met veel volume. Naast de föhnborstel van 38 mm breed, krijg je bij deze krultang nog 4 opzetstukken:

 • 25 mm wafeltang opzetstuk 
 • 30 mm rechte krultang 
 • 20 mm kegel krultang 
 • 25 mm bubble krultang

Ook krijg je er een warmtebestendige handschoen bij. De opzetstukken zijn vooral geschikt voor kort tot halflang haar. Als je echt lang en/of dik haar hebt, kun je beter voor een dikkere krultang kiezen.

Nicole's review:
4.7/5
ForU 5-in-1 Wafeltang
5 opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€49,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 13:38

6. Bombé Magic 3-in-1 krultang

Deze zwarte krultang van het merk Bombé heeft met 3 opzetstukken de minste opzetstukken van alle krultangen uit dit rijtje, maar verdient absoluut een plekje in de top 6 beste krultangen met opzetstukken. Deze krultang krijgt 4,6 van de 5 sterren uit 60+ reviews op Bol.com. Gebruikers beoordelen deze krultang vooral goed vanwege het gemak in gebruik en de krullen die lang blijven zitten. En dat alles in combinatie met een prima prijs!

De 3 opzetstukken die je bij deze krultang krijgt:

 • 19 mm rechte krultang
 • 25 mm rechte krultang
 • 32 mm rechte krultang

In tegenstelling tot de eerder genoemde krultangen, heeft de Bombé Magic 3-in-1 krultang geen kegelvormige opzetstukken. Daardoor zijn de krullen die je met deze opzetstukken creëert zowel van boven als onder even groot. Niet per se een nadeel, het is een kwestie van smaak wat je mooi vindt, maar wel goed om te weten!

De krultang kun je instellen van 150 tot 210 graden. Als je dik en/of lang haar hebt, kan het zijn dat 210 graden niet warm genoeg is om krullen te maken die lang blijven zitten. Dan kan je dus beter voor een krultang kiezen die je warmer kan instellen.

Bombé Magic 3-in-1 Krultang

Koop nu bij:

bol.com (€47,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 13:13

6. Nince Luxe 5-in-1 krultang

We sluiten het lijstje af met de redelijk nieuwe Nince Luxe krultang. Deze heeft als enige krultang uit dit rijtje ook een borstelopzetstuk om je haar stijl mee te maken, zonder volume te verliezen. Naast deze stijlborstel, krijg je nog 4 opzetstukken bij deze krultang:

 • 18-25 mm kegelvormige krultang
 • 19 mm wafeltang
 • 25 mm bubble opzetstuk
 • 32 mm rechte krultang

Binnen 45 seconden is deze tool klaar voor gebruik en kun je met de 4 krulopzetstukken allerlei soorten krullen maken. Je kunt daarbij gebruik maken van de warmtebestendige handschoen en haarclips die je bij deze krultang krijgt. De tool is geschikt voor alle haartypen, maar met name voor wat korter tot halflang haar. De keramische coating zorgt ervoor dat elk opzetstuk op elke plek even warm wordt, voor een perfecte krul van boven tot onder.

Nince 5-in-1 Luxe Keramische Krultang

Koop nu bij:

bol.com
Prijzen geüpdatet op: 18 mei 2024 - 13:13