De 5 beste multistylers [2023]

Ben je op zoek naar een multifunctionele haarstylingtool waarmee je je haar kan drogen, steil maken, krullen, golven creëren en meer? Kies dan voor een multistyler! In dit artikel heb ik de 5 beste multistylers van 2023 voor je verzameld. 

👇 Koopgids: de 5 beste multistylers

Voor de snelle beslissers onder ons: hier zie je direct de top 5 multistylers van 2023. Inclusief actuele prijzen én beschikbaarheid bij bekende online verkooppunten zoals Bol.com, MediaMarkt & Coolblue. Shop je nieuwe multistyler vandaag nog online.

1. Dyson Airwrap Multistyler

De mega populaire Dyson Airwrap Multistyler mag natuurlijk niet ontbreken in de top 5 beste multistylers van 2023. Oké, deze tool kóst wat, maar dan heb je ook wat. Deze multistyler van Dyson is namelijk een hele bijzondere, omdat ‘ie volledig op lucht werkt en 50% minder warmte nodig heeft voor het stylen van je haar, dan de meeste andere multistylers.

Daardoor is deze multistyler een stuk minder schadelijk voor je haar. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en een variant voor kort en een variant voor langer haar. Die laatste, de Dyson Aiwrap Complete Long Multistyler is in september 2022 uitgeroepen tot “Best Reviewed” door Kieskeurig.

Je krijgt bij deze multistyler maar liefst 6 opzetstukken, waaronder een föhn, föhnborstel, krultang en gladmakende haardroger. 

Nicole's review:
4.5/5

Koop nu bij:

bol.com
Prijzen geüpdatet op: 30 mei 2023 - 05:31

2. MAE Multistyler

Op nummer 2 staat de MAE multistyler: een superbetaalbaar alternatief voor de tóch wel wat prijzige Dyson Airwrap Multistyler. De opzetstukken van deze budget multistyler komen overeen met de opzetstukken van de Dyson Airwrap. Een betaalbaar Airwrap alternatief, dus! Zo krijg je ook bij de MAE multistyler twee krulopzetstukken, een föhn en een föhnborstel. 

De MAE Airstyler maakt gebruik van luchstroming. Wel iets minder krachtig dan de Dyson, maar alsnog een fijne techniek waardoor je haar minder beschadigd raakt door de hitte van de haarstylingtool. 

De opzetstukken zelf kunnen redelijk warm worden, maar wat ik fijn pluspunt vind, zijn de uiteindes aan het elk opzetstuk die niet warm worden. Aan dit uiteinde kun je elk opzetstuk vasthouden en je haar bijvoorbeeld om het ronde borstel opzetstuk rollen.

Deze multistyler van MAE wordt prima beoordeeld met een 4,0 uit 5 sterren uit ruim 250 reviews op Bol.com. De multistyler krijgt lovende beoordelingen vanwege de goed werkende opzetstukken voor kort én lang haar, het mooie uiterlijk (want het oog wil ook wat, natuurlijk!) en het feit dat de krullen die je met deze multistyler maakt, lang blijven zitten.

Een nadeel is het snoer, dat met 2 meter aan de korte kant is. Als je stopcontact wat verder verwijderd is van je spiegel, kom je mogelijk in de knel. 

Nicole's review:
4.2/5

Koop nu bij:

bol.com (€69,95)
Prijzen geüpdatet op: 30 mei 2023 - 05:04

3. TravX Multistyler

De TravX Multistyler heb ik de afgelopen maanden uitgebreid getest. Ook dit is een betaalbare multistyler die vanwege de veel verschillende opzetstukken doet denken aan de Dyson Airwrap. Deze multistyler is lekker licht en heeft maar liefst 6 verschillende opzetstukken

Mijn persoonlijke favoriet is de ronde föhnborstel en de grote stijlborstel. Hiermee creëer ik een mooie slag in mijn haar (föhnborstel) en maak ik mijn haar steil zonder volume te verliezen (stijlborstel).

De tool is lekker licht en dat werkt erg fijn tijdens het stylen van je haar. Een nadeel vind ik wel dat de tool redelijk wat lawaai maakt. Ook zijn de krulopzetstukken helaas niet zo geschikt voor mijn lange haar. Als je deze krulopzetstukken niet per se wil gebruiken óf kort haar hebt, dan is de TravX Multistyler wat mij betreft echt een aanrader en een betaalbaar alternatief voor de Dyson Airwarap.

En ik ben niet de enige: deze tool krijgt een 4,5 / 5 sterren uit 110+ reviews uit Bol.com. 

Nicole's review:
4/5

Koop nu bij:

bol.com (€79,95)
travx.nl (€79,95)
Prijzen geüpdatet op: 29 mei 2023 - 19:18

4. Philips Multistyler 5000 series

Deze multistyler van het bekende, Nederlandse merk Philips is ook een aanrader. Je creëert met deze multistyler veelzijdige kapsels, doordat je de keuze hebt uit maar liefst 5 opzetstukken. 

De borstels bevatten arganolie. Daardoor is je haar beter beschermd tegen de hitte van de multistyler én krijgen je lokken ook nog eens een mooie glans. Uniek aan deze multistyler is de technologie die voor gelijkmatige warmteverdeling zorgt en maximale bescherming tegen oververhitting biedt.

Het snoer is 2 meter lang en daarmee aan de korte kant. Wel heb je e keuze uit 3 hittestanden en 2 snelheden en beschikt deze multistyler over een handig ophanghaakje.

5. Revamp Progloss Airstyle 6 in 1

We sluiten de top 5 af met deze multistyler van Revamp. Met 6 verschillende opzetstukken een heel multifunctionele tool met ionische en keramische technologie.

De opzetstukken bevatten keratine, arganolie en kokosolie waardoor je haar optimaal verzorgd en beschermd wordt tijdens het stylen. Het snoer is maar liefst 3 meter lang en draait automatisch mee, ideaal! 

Koop nu bij:

bol.com (€99,90)
johnbeerens.com (€99,99)
amazon.nl (€99,99)
Prijzen geüpdatet op: 30 mei 2023 - 05:03

Wat is een multistyler?

Een multistyler is een veelzijdige haarstylingtool die verschillende functies combineert om diverse haarstijlen te creëren. Een multistyler heeft meestal verschillende verwisselbare opzetstukken, zoals krultangen, stijltangen, föhnborstels en kammen, die kunnen worden gebruikt om het haar te krullen, te steilen, volume te creëreen en te stylen op verschillende manieren. Deze apparaten hebben vaak verstelbare temperatuurinstellingen en zijn vaak uitgerust met technologieën om het haar te beschermen tegen hittebeschadiging. 

5 verschillende opzetstukken