De 5 beste reisstijltangen [2024]

Ben je op zoek naar een stijltang die je gemakkelijk mee kan nemen op reis? Kies dan voor een reisstijltang! Oftewel: een kleine stijltang en/of een stijltang die draadloos is, zodat je ‘m eenvoudig kan gebruiken, waar ter wereld je ook bent. Ik heb de 5 beste reisstijltangen voor je verzameld op deze pagina. 

Waarom zijn dit de beste reisstijltangen?

1. Èllasis® Draadloze Reisstijltang

Op nummer 1 staat deze Èllasis stijltang: een reisstijltang die niet alleen lekker compact is, maar ook nog eens draadloos.

Deze reisstijltang is verkrijgbaar in 3 kleuren: taupe, roze of zwart en vind ik allemaal even luxe ogen. De platen zijn keramisch gecoat, waardoor je haar beter beschermd is tegen de warmte van een stijltang. Een volledig keramische stijltang zou nog beter zijn (maar daar betaal je ook veel meer voor!)

Je hebt de keuze uit 3 temperatuurstanden: 160, 180 of 200 graden. Daarmee is de stijltang misschien wat minder geschikt voor het stijl maken van heel dik of lang haar, maar doet ‘ie prima z’n werk voor halflang of korter haar. De accu is binnen 2 tot 3 uur opgeladen en gaat vervolgens 4050 minuten mee. Daar kun je dus heel wat keren je haar mee stijlen, in het vliegtuig maar ook op je vakantiebestemming.

Deze stijltang heeft wat mij betreft alle ingrediënten voor de perfecte reisstijltang en is zéker voor deze prijs een enorme aanrader.

Èllasis® Draadloze Mini Stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€59,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:07

2. Lion D'or® Draadloze Stijltang

Waar de meeste reisstijltangen uit dit lijstje niet warmer kunnen dan 200 graden, kun je de Lion D’or® Draadloze Stijltang instellen tot 210 graden. Tóch net dat beetje extra wat vaak wel fijn is voor dik/lang haar. Daarnaast kun je ook kiezen uit 165 of 185 graden: prima temperaturen voor verschillende haartypen. 

In slechts 2 uur is deze draadloze reisstijltang opgeladen. Je kunt ‘m dan 30 tot 45 minuten gebruiken: een redelijk gemiddelde batterijduur voor een draadloze stijltang. Een fijne extra is de dubbele vergrendeling en het veiligheidslock, waardoor de stijltang niet per ongeluk aan kan gaan in je tas. Of je nu op kantoor bent, op reis gaat of in de trein zit: dit is een ideale reisstijltang die ook enorm goed beoordeeld wordt op Bol.com!

Lion D’or® Draadloze Stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€40,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:07

3. BaBylissPRO BaBySleek Mini Reisstijltang

De BaBylissPRO BaBySleek Stijltang is een compacte stijltang die makkelijk in je tas of handbagage past als je op reis bent. Een groot pluspunt, is dat deze stijltang voorzien is van Dual Voltage, waardoor je ‘m kunt gebruik in alle landen wereldwijd. En dat maakt deze stijltang wat mij betreft een heel geschikte reisstijltang!

Binnen 30 seconden is de stijltang opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kunt dan 

is een superhandige stijltang die je makkelijk mee kan nemen op reis. Omdat deze mini stijltang voorzien is van Dual Voltage, kun je deze gebruiken in alle landen. Binnen 30 seconden is de stijltang al op 200 graden en klaar voor gebruik. Dat is ook direct de enige stand die deze stijltang heeft, wat ik wel opvallend vind, want bij vrijwel alle stijltangen kun je uit minimaal 3 warmtestanden kiezen.

Houd er rekening mee dat dit écht een kleine stijltang is. De platen zijn bijvoorbeeld van 13 mm breed en daarom wat minder geschikt voor het steil maken van lang/dik haar. Maar, al met al vind ik het zeker een aanrader vanwege het compacte formaat, de Dual Voltage én de fijne prijs.

BaBylissPRO BAB2050E Mini stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€43,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:28

4. Honny Draadloze Reisstijltang

Hoe ge-wel-dig is deze Honny stijltang? Ik vind het design en de kleuren fantastisch en tja, het oog wil ook wat, toch?! 😉

Deze compacte en draadloze reisstijltang ziet er niet alleen leuk uit, hij doet het ook goed. Je hebt de keuze uit 3 temperatuurstanden van 160, 180 en 200 graden. Met een USB-kabel is deze draadloze stijltang binnen no time opgeladen. In 30 seconden is de stijltang warm en klaar voor gebruik. 

Honny Draadloze Stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€37,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:08

5. Revamp Progloss Liberate Draadloze Reisstijltang

Nog een reisstijltang die zowel draadloos als compact is, is de Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang. Deze reisstijltang is verkrijgbaar in het zwart, paars of roze en wordt geleverd met een reisetui. Je bergt deze reisstijltang daardoor eenvoudig en veilig op in je handtas of koffer.

Je laadt deze stijltang op met een oplaadkabel. Een ideaal: daar zit een verwisselbare adapter bij zodat je ‘m zowel in de EU als het Verenigd Koninkrijk kan gebruiken. Het duurt ongeveer 3 uur voordat de stijltang is opgeladen, wat redelijk gemiddeld is voor een draadloze stijltang. De stijltang is daarna maximaal 30 minuten te gebruiken, wat ik wel aan de korte kant vind.

Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang

Koop nu bij:

bol.com (€99,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:28