Contact & Samenwerken

Heb je een vraag of suggestie? Of wil je samenwerken met De Beste Haartools? Bijvoorbeeld in de vorm van een productreview, advertorial of affiliate samenwerking? Leuk! Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden voor een samenwerking met De Beste Haartools.

Over De Beste Haartools

Op De Beste Haartools vind je alles wat je moet weten over de aankoop én het gebruik van haarstylingtools & verzorgingsproducten. Van stijltangen tot de beste shampoos voor krullen en föhnborstels voor lang haar.

Ik ben Nicole en in maart 2022 richtte ik De Beste Haartools op. Ik ben freelance zoekmachinespecialist én gek op alles wat te maken heeft met beauty en het stylen van haar. Die passies combineerde ik al in mijn stagetijd toen ik stage liep bij een PR-bureau dat werkte voor stijltang- en krultangenmerk BaByliss en make-upmerk GOSH. Inmiddels draai ik alweer een jaar of 10 mee in het wereldje van online marketing en heb ik voor verschillende toffe merken mogen werken.

Mijn kennis van SEO en passie voor haarstyling combineer ik nu volop op debestehaartools.nl. Binnen een jaar tijd wist ik met de website hoge, organische posities te genereren op heel relevante zoekwoorden. Ruim 95% van de websitebezoekers landt dan ook organisch via Google op de website.

Ik test tools en producten zelf uit, verzamel reviews via bekende webshops en raadpleeg onafhankelijke onderzoeken van partijen zoals de Consumentenbond & Kieskeurig.nl. 

De Beste Haartools

Alle informatie wordt verzameld op de website, waar bezoekers worden voorzien van alle informatie die ze nodig hebben bij de aanschaf van een haarstylingtool of haarverzorgingsproduct. De websitebezoeker wordt vervolgens doorverwezen naar webshops zoals Bol.com of Coolblue (met affiliate links) waar uiteindelijk een aankoop gedaan kan worden.

Statistieken

De Beste Haartools trekt maandelijks 19.000 unieke bezoekers. Bijna 90% van de websitebezoekers komt uit Nederland.

Bron: Google Analytics (december 2023)

Ruim 95% van de bezoekers landt organisch via de zoekmachine op de website. Niet gek, want de site scoort hoge, organische posities in Google op zeer relevante zoekwoorden:

Bron: SE Ranking (december 2023)

Samenwerken met De Beste Haartools?

Ben je op zoek naar een platform waarop je jouw producten of diensten kan promoten onder duizenden bezoekers die maandelijks zoeken naar haarverzorgingstips, stylingtools en producten? Dan ben je bij De Beste Haartools aan het juiste adres.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking:

1. Productreview

Werk je voor een merk dat perfect past bij De Beste Haartools en lijkt het je te gek om een review van jouw product terug te zien op dit platform? Ik ontvang graag je product, test het uitgebreid uit en schrijf een (eerlijke) review op De Beste Haartools. Informeer naar de mogelijkheden & tarieven.

2. Advertorial & Linkbuilding

Wil je een artikel laten schrijven over jouw product of dienst en sluit dat perfect aan bij de doelgroep van De Beste Haartools? En/of ben je op zoek naar een relevante backlink op een sterke nichewebsite met 19.000+ unieke bezoekers per maand?

Laat dan een advertorial plaatsen. Je mag het artikel zelf aanleveren of laten schrijven door mij. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd live staan op De Beste Haartools. Informeer naar de mogelijkheden & tarieven.

3. Affiliate marketing

Op De Beste Haartools vind je affiliate links die leiden naar webshops zoals Bol.com, Coolblue & MediaMarkt. Als een websitebezoeker via deze links uiteindelijk een aankoop doet bij zo’n webshop, verdien ik daar een commissie over: een percentage van het aankoopbedrag. 

Heb je een webshop met een interessant affiliate programma voor De Beste Haartools? Ik hoor het graag!

Neem contact op

Vul het formulier in om in contact te komen voor een potentiële samenwerking. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur antwoord.