De 10 beste Dyson Airwrap Dupes van 2024

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de dure Dyson Airwrap? Dit zijn de 10 beste Airwrap dupes van 2024, uitgebreid getest voor dit artikel.

Waarom zijn dit de beste Dyson Airwrap dupes?

De beste Dyson Airwrap dupes uit dit artikel, zijn wat mij betreft écht waardige alternatieven, omdat ze:

 • Soortgelijke opzetstukken hebben
 • Eenzelfde soort technologie gebruiken om je haar met luchtstromen en minder warmte te stylen
 • Een vergelijkbaar uiterlijk en goede kwaliteit hebben

… maar dan wél voor een veel lagere prijs.

Naast dat ik alle tools uit dit artikel zelf uitgebreid heb getest, heb ik ook de reviews van andere gebruikers op Bol.com, Amazon en Coolblue geraadpleegd. De selectie beste Dyson Airwrap dupes heb ik samengesteld op basis van mijn eigen ervaringen én die van andere gebruikers.

1. Navado 6-in-1 Airstyler

De Navado 6-in-1 Airstyler is wat mij betreft de beste Dyson Airwrap dupe die qua uiterlijk, kwaliteit, opzetstukken én resultaat echt in de buurt komt van de Dyson Airwrap. 

Met een prijskaartje van zo’n €250,- is de Navado Airstyler alsnog een prijzige tool, maar wel 2 keer zo betaalbaar als de Dyson Airwrap. De Navado Airwrap heeft 6 opzetstukken: een grote volumeborstel, een ronde föhnborstel, een harde stijlborstel, een zachte stijlborstel, een föhn en een krulopzetstuk (voor links en rechts).

Het krulopzetstuk kun je van draairichting veranderen. Omdat deze lekker lang is, is dit krulopzetstuk ook geschikt voor langer haar. En dat is echt uniek voor een Airwrap dupe, want de meeste krulopzetstukken van andere alternatieven zijn veel te kort voor lang haar. Naast de echte Airwrap, is de Navado Airstyler één van de weinige tools waarbij het krulopzetstuk een pluk van mijn lange haar echt goed pakt. Ook de föhn gebruik ik veel, net als de smalle ronde föhnborstel waarmee je een mooie blowout look creëert. 

Een groot pluspunt vind ik dat de Navado Airstyler – in tegenstelling tot veel Dyson Airwrap dupes – een coolshotfunctie heeft. Deze functie is wat mij betreft echt onmisbaar, want deze zorgt ervoor dat je gestylede haar langer blijft zitten. En dat wil je! 

Ook fijn: de tool is recentelijk verbeterd en beschikt nu over een roterend snoer. Daardoor raakt het snoer niet in de knoop tijdens het krullen van je haar.

Al met al kan ik dus niet anders dan de Navado Airstyler uitroepen tot beste alternatief voor de Dyson Airwrap.

Nicole's review:
4.8/5
Navado 6-in-1 Multistyler
Beste Airwrap dupe

Koop nu bij:

bol.com (€249,95)
amazon.nl (€255)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:25
Livaliora Airwrap

2. Livaliora 5-in-1 föhnborstel

De Livaliora 5-in-1 föhnborstel is 4x zo goedkoop als de Dyson Airwrap. Een echt budgetalternatief, dus! Deze wit met gouden Dyson dupe beschikt over 5 opzetstukken:

 • 2 krulopzetstukken (links en rechts)
 • Platte stijlborstel
 • Föhnopzetstuk
 • Compacte, ronde föhnborstel

Je klikt alle opzetstukken gemakkelijk op de tool. Mijn favoriet? De ronde föhnborstel. Deze werkt perfect op mijn halflange haar en zorgt voor een mooie slag en volume. 

De krulopzetstukken werken op mijn haar helaas minder goed. Een pluk van mijn haar is te lang om om op het opzetstuk te krullen en ook zakken de krullen snel uit. Met de ronde föhnborstel creëer je een soortgelijk resultaat met als voordeel dat het veel sneller gaat én minder snel uitzakt.

Alle opzetstukken hebben een handig uiteinde dat niet vast wordt en dus goed vast kunt houden tijdens het stylen. Zeker in combinatie met de hittebestendige handschoen, voorkom je dus dat je je handen verbrandt.

Het snoer draait mee (superfijn!) en een groot pluspunt van deze airstyler vind ik de coolshotfunctie. Door op je pluk haar aan het einde de koude stand te bewerken, blijft je krul/slag extra lang zitten.

Kortom: de Livaliora 5-in-1 föhnborstel is wat mij betreft echt een aanrader voor en betaalbaar alternatief voor de Dyson Airwrap! En ik ben niet de enige: want deze airstyler krijgt maar liefst 4,8/5 sterren uit 45+ reviews op Bol.com. 

Nicole's review:
4.8/5
Livaliora 5-in-1 Airstyler / Multistyler
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Koop nu bij:

bol.com (€59,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:16
MAE Airstyler Pro

3. MAE Airstyler PRO

De MAE Airstyler PRO is de verbeterde én luxere opvolger van de MAE Airstyler uit 2023 (die ook in dit lijstje staat!) De motor is 75% krachtiger dan de eerste versie van de MAE Airstyler, de PRO beschikt over een coldshotfunctie én maar liefst 4 verschillende krulopzetstukken.

En dat laatste vind ik echt een pluspunt ten opzichte van andere Airwrap dupes. Want als je haar langer is dan schouderlengte, zijn veel krulopzetstukken van andere Airwrap dupes al snel te kort en te smal voor je lange haar. Ideaal dus dat er bij de MAE Airstyler PRO krulopzetstukken van 30 én 40 mm zitten, voor kort(er) en lang(er) haar. Het is even oefenen, maar uiteindelijk lukt het steeds beter om krullen te creëren in mijn lange haar.

Je krijgt in maar liefst 9 opzetstukken bij de MAE Airstyler PRO:

 • Föhnopzetstuk
 • Diffuser
 • Smalle blaasmond
 • 2 krulopzetstukken van 30 mm (voor links en rechts)
 • 2 krulopzetstukken van 40 mm (voor links en rechts)
 • Compacte platte stijlborstel
 • Ronde föhnborstel

De opzetstukken zijn allemaal voorzien van een kunststof tip, waardoor je het opzetstuk goed kan vasthouden tijdens het stylen, zonder je handen te branden. Zeker in combinatie met de hittebestendige handschoen die je er ook bij krijgt. Favoriet zijn de krulopzetstukken en de ronde föhnborstel.
 

Het enige minpunt dat ik kan bedenken, is dat ik zelf nog een wat grotere föhnborstel en stijlborstel mis. Deze zijn wat aan de kleine kant voor mijn halflange haar. Maar, al met al vind ik deze prachtige MAE Airstyler PRO echt een aanrader.

Nicole's review:
4.8/5
MAE® Airstyler Pro Fohnborstel
Maar liefst 9 opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€169,95)
maeofficial.com (€169,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:13
Largolash fohnborstel review

4. Largolash 5-in-1 föhnborstel

De Largolash 5-in-1 föhnborstel vind ik de beste, betaalbare Dyson Airwrap dupe. Voor nog geen €70 haal je een prima multistyler in huis met maar liefst 5 verschillende opzetstukken:

 • Föhnopzetstuk
 • Krulopzetstuk links
 • Krulopzetstuk rechts
 • Ronde föhnborstel
 • Platte stijlborstel

Na het wassen van mijn haar, gebruik ik de föhn om mijn haar te drogen. Daarna klik ik de ronde borstel op de Largolash multistyler. Superhandig om zowel een föhn als warmteborstel in één te hebben! Dit is ook direct mijn favoriete opzetstuk, want de ronde borstel werkt heel goed op mijn halflange en redelijk dikke haar. Doordat de haartjes een plastic ‘bolletje’ op het einde hebben, is het heel makkelijk om een pluk haar om het opzetstuk te rollen. Het resultaat? Veel volume en mooie krullen die met de juiste producten goed blijven zitten.

De krulopzetstukken zijn natuurlijk dé reden dat dit soort Airwrap dupes zo populair zijn. Je krijgt er 2 bij de Largolash föhnborstel: een krulopzetstuk voor links en rechts. Hiermee kun je bepalen of je krullen naar binnen of buiten wil maken, ideaal! Ik kies zelf vaak voor een combinatie van beide voor een speels effect. De krulopzetstukken klik je gemakkelijk op de tool. Door de luchtstroom trekt het opzetstuk een pluk haar aan en wikkelt deze automatisch om het opzetstuk. Het is even oefenen, maar daarna is het krullen van je haar heel makkelijk. Wel zijn de krulopzetstukken van de Largolash föhnborstel wat korter en daarmee vooral geschikt voor wat korter haar.

Je hebt de keuze uit 2 blaas- en warmtestanden en hebt ook een koude stand (stand 1). Daarmee koel je een gestylde pluk haar tot slot nog even en blijft je haar langer mooi in model zitten. Superfijn dat zelfs zo’n betaalbare Dyson Airwrap dupe een koudeluchtfunctie heeft.

Al met al ben ik heel enthousiast over de multifunctionele Largolash föhnborstel, die wat mij betreft de beste, betaalbare alternatief van de Dyson Airwrap is! Lees hier mijn uitgebreide review over de Largolash multistyler.

Nicole's review:
4.7/5
Largolash 5-in-1 föhnborstel
Beste, betaalbare Dyson Airwrap dupe

Koop nu bij:

largolash.nl (€63,95)
bol.com (€64,95)
amazon.nl (€69,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:15

5. MAE 5-in-1 Airstyler v4

De MAE Airstyler v4 is ook favoriet bij mij. Deze lijkt qua uiterlijk en opzetstukken sterk op de Livaliora Airstyler, maar het grootste verschil zit ‘m in de kleur en warmtestanden. De MAE Airstyler beschikt namelijk niet over een koude luchtstand, wat ik toch wel een belangrijke feature vind voor een waardige Dyson Airwrap alternatief.

Ondanks dat verdient de MAE Airstyler absoluut een plekje in dit lijstje met de beste Dyson Airwrap dupes.

De föhn en platte stijlborstel doen prima z’n werk. Als je erg lang en/of dik haar hebt, is de stijlborstel misschien wat aan de kleine kant en doe je er wat langer over. De ronde föhnborstel is mijn favoriete opzetstuk. Sinds ik de MAE Airstyler in huis heb, gebruik ik mijn andere föhnborstels bijna niet meer – deze werkt bij mij echt het beste! Ondanks dat het opzetstuk niet roteert, heb ik binnen no time mooie krullen gecreëerd. Gedurende de dag zakken krullen die je met een föhnborstel maakt altijd iets uit, maar er blijft bij mij een prachtige slag over. 

Bij de Dyson Airwrap kun je de draairichting van de krulopzetstukken instellen. Dat is bij de MAE Airstyler niet het geval – je krijgt dus 2 losse krulopzetstukken. Deze zijn voor mijn halflange haar wat aan de korte kant en pakken de pluk niet even goed als de Airwrap dupes met langere opzetstukken uit dit artikel.

Ik vind het jammer dat de MAE Airstyler geen coolshotfunctie heeft. Een ander nadeel is dat de tool redelijk wat lawaai maakt – iets wat ik zie bij veel betaalbare airstylers

Ondanks een paar kleine minpuntjes, is dit wel dé Dyson Airwrap dupe die ik zou aanraden als je niet te veel geld uit wil geven aan een goede, multifunctionele airstyler.

Nicole's review:
4.5/5
MAE® Airstyler v4 (2023 editie)
Goede, betaalbare Airwrap dupe

Koop nu bij:

maeofficial.com (€79,95)
bol.com (€79,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:30

6. Shark Flexstyle 5-in-1 multistyler

De Shark Flexstyle wordt toch wel gezien als dé dupe van de Dyson Airwrap. Hij lijkt qua opzetstukken sterk op de Dyson, maar is een stuk goedkoper. Ik zie de tool veel voorbij komen op TikTok, de Shark Flexstyle wordt in Nederland ook veel verkocht bij allerlei populaire online verkooppunten en de reviews zijn ook erg goed.

De Shark Flexstyle heeft ook zeker wat weg van de Luminesse Flexstyler die ik hieronder noem, vanwege de kantelbare föhn. De Shark Flexstyle is wel iets duurder, maar wat mij betreft kwalitatief ook beter.

Je krijgt 6 opzetstukken bij de Shark Flexstyle:

 • Flexibele, buigbare föhn met smalle blaasmond en diffuser
 • 2 krulopzetstukken voor links en rechts
 • Diffuser
 • Stijlborstel
 • Volumeborstel

De krulopzetstukken zijn aan de korte kant en ook redelijk smal. Daarom pakken ze minder goed op heel lang haar: een goeie om in gedachte te houden, als je de Shark Flexstyle overweegt.

De volumeborstel werkt wel waanzinnig goed op lang haar: deze is lekker groot en breed, en bevat fijne haartjes, waardoor je je haar heel gemakkelijk om het opzetstuk heen draait. 

Ook fijn: de Shark Flexstyle is redelijk stil in gebruik. Dat in tegenstelling tot veel andere Dyson Airwrap dupes die enorm veel lawaai maken!

Op bol.com krijgt de Shark Flexstyle 4,3 van de 5 sterren uit de 44 reviews en daar sluit ik me helemaal bij aan!

Nicole's review:
4.3/5
Shark Flexstyle
Populaire dupe in Nederland
Luminesse Flexstyler Pro

7. Luminesse Flexstyler Pro

De Luminesse Flexstyler Pro is niet alleen een dupe van de Dyson Airwrap, maar ook van de populaire Shark FlexStyle. Sterker nog: daar lijkt deze Luminesse airstyler heel erg op! Qua prijs is de tool gelijk aan de Shark Flexstyle, maar een stuk goedkoper dan de Dyson Airwrap dupe.

De Luminesse Flexstyler Pro heeft 7 verschillende opzetstukken: een föhn, een smalle blaasmond, twee lange krulopzetstukken voor links en rechts, een platte stijlborstel, een grote föhnborstel en een kleine, ronde föhnborstel. Hiermee haal je dus een heel complete multistyler in huis die qua opzetstukken erg lijkt op de Dyson Airwrap en Shark FlexStyle. 

Uniek aan de Luminesse Flexstyler, is dat je de bovenzijde kan draaien (zie foto hierboven). Daardoor kun je de je haar met de föhn fijner drogen. 

De krulopzetstukken werken goed op mijn halflange haar, omdat ze lekker lang zijn. Dat is vaak wel anders bij dit soort Airwrap dupes! Ze pakken een pluk van mijn haar heel gemakkelijk en zorgen voor mooie krullen. Een negatief punt kan ik eigenlijk niet bedenken. Ook andere gebruikers zijn enthousiast: de Luminesse Flexstyler Pro krijgt 4,8/5 sterren op Bol.com uit 70+ reviews.

Nicole's review:
4.8/5
Luminesse Flexstyler Pro Multistyler

Koop nu bij:

bol.com (€149,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:06

8. ProductPlanet® Ultimate 5 in-1 Airstyler

Eén van de nieuwste airstylers in dit lijstje is de ProductPlanet® Ultimate 5 in-1 Airstyler. Een veelbelovende tool met nu al enorm goede reviews op Bol.ccom! Deze airstyler heeft 5 verschillende opzetstukken die lijken op de opzetstukken van de Dyson Airwrap:

 • Föhnopzetstuk
 • Kleine, ronde föhnborstel
 • Grote, ovalen föhnborstel
 • 2 krulopzetstukken (voor links en rechts)

Deze airstyler worden samen met de opzetstukken, handschoen en travelbag geleverd in een luxe opbergdoos. De motor van deze airstyler behaalt 110.000 toeren per minuut, net als de Dyson Airwrap. De kwaliteit en het resultaat zijn dan ook echt vergelijkbaar, maar dan voor een veel fijnere prijs.

En een superfijne extra: de niet-tevreden-geld-terug-garantie. Als deze airstyler om wat voor reden dan ook niet bevalt, zorgt ProductPlanet ervoor dat je het volledige bedrag terugkrijgt.

Nicole's review:
4.8/5
ProductPlanet® Ultimate 5 in-1 Airstyler/Föhnborstel
110.000 toeren / minuut, net als de Dyson Airwrap

Koop nu bij:

bol.com (€199,99)
amazon.nl (€290,00)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:10

9. BaByliss Air Style 1000 Watt

Ook het merk BaByliss heeft multistyler in haar assortiment dat qua opzetstukken iets weg heeft van de Dyson Airwrap. De BaByliss Air Style heeft 4 opzetstukken (2 minder dan de Dyson Airwrap) maar je kan met deze tool je haar drogen, steil maken, blowdry-en én krullen. En tja, dan kan je eigenlijk bijna alles wat de Dyson Airwrap ook kan.

Het föhnopzetstuk, de stijlborstel en ronde föhnborstel lijken het meest op de Airwrap-opzetstukken. Het grootste verschil zit ‘m in het krulopzetstuk. Bij de Airwrap wordt een pluk haar als het ware om dit opzetstuk gezogen, bij de BaByliss Airstyle moet je een pluk zelf om het kegelvormige krulopzetstuk krullen.

De föhnborstel is 50 mm dik en daardoor in het bijzonder geschikt voor het stylen van dik en/of lang haar. Ook fijn: deze tool heeft een coolshotfunctie. Zoals ik al eerder zei; echt een must om je gestylede haar te fixeren en langer in model te laten zitten. Het 2,5 meter lange snoer draait mee, ideaal voor het gebruik van de föhnborstel.

Ook al is de BaByliss Air Style qua uiterlijk misschien het minst 1-op-1 te vergelijken met de Airwrap ten opzichte van de andere dupes in dit artikel, ik vind het wel een waardig alternatief waarmee je je haar op een soortgelijke manier kan stylen. En dat voor een veel fijnere prijs!

Ook andere mensen die de BaByliss Air Style hebben gekocht zijn enthousiast: de tool krijgt 4,5 van de 5 sterren uit meer dan 400 reviews!

Nicole's review:
4/5
BaByliss AS136E Air Style 1000
Compacte Airwrap dupe

10. TravX PRO 7-in-1 Föhnborstel

De TravX PRO is de luxere opvolger van het instapmodel föhnborstel van TravX die in 2023 werd gelanceerd. Dit was één van de eerste Airwrap dupes die ik destijds heb getest (lees hier mijn review). Inmiddels heb ik veel andere dupes getest en zitten daar toch wel wat betere tussen dan het instapmodel.

Maar, de TravX PRO verdient zeker een plekje in deze lijst, want wát een verbetering ten opzichte van de eerste airstyler is dit! De TravX PRO voelt veel luxer aan, je krijgt er een extra opzetstuk bij en het eindresultaat is beter

De kleine, ronde krulborstel is mijn favoriete opzetstuk. Deze heeft een perfecte grootte om echt een mooie krul/slag te creëren. Ook fijn: de föhn mét diffuser. Je kunt al je andere tools eigenlijk de deur uit doen, omdat de TravX PRO over een krultang, föhn, stijlborstel én krulborstel beschikt. 

Een nadeel vind ik dat de TravX PRO – net als het instapmodel – redelijk wat lawaai maakt. Ook beschikt de tool helaas niet over een koudeluchtstand, wat ik toch wel een vereiste vind voor een goede Dyson Airwrap dupe.

Al met al een prima dupe voor de Dyson Airwrap, zeker voor deze prijs.

Nicole's review:
4.3/5
TravX PRO 7-in-1 Föhnborstel
7 opzetstukken

Koop nu bij:

travx.nl (€149,99)
amazon.nl (€149,99)
bol.com
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:13

Over de Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap was én is een revolutionaire haarstylingtool omdat deze tot wel 50% minder hitte nodig heeft dan andere haarstylingtools. De airstyler meet 40 (!) keer per seconde de temperatuur van de luchtstroom en zorgt ervoor dat deze altijd lager is dan 150 graden. 

Ter vergelijking: als je je haar écht steil wil maken met een stijltang of krullen wil creëren met een krultang, kom je al snel uit op temperaturen boven de 200 graden.

De Dyson Airwrap werkt – zoals de naam al zegt – voornamelijk op lucht. Met name de krulopzetstukken werken op een fascinerende manier: een pluk haar wordt door de sterke luchtstromen om het krulopzetstuk gewikkeld. 

De Dyson Airwrap heeft 6 verschillende opzetstukken:

 • Föhnopzetstuk
 • Krulopzetstuk van 30 mm voor kort(er) haar
 • Krulopzetstuk van 40 mm voor lang(er) haar
 • Stevige gladmakende borstel
 • Zachte gladmakende borstel
 • Ronde föhnborstel
Dyson Airwrap Multistyler
De originele Airwrap
De originele Airwrap