Livaliora Dyson Airwrap dupe

Review: Livaliora 5-in-1 Föhnborstel / Multistyler

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de Dyson Airwrap? Dan is de Livaliora 5-in-1 föhnborstel misschien wel wat voor jou. Met 5 opzetstukken die sterk lijken op die van de Airwrap én een prijskaartje van nog geen 75 euro was ik super benieuwd naar deze multistyler van Livaliora.

Materiaal:

Keramisch gecoat

Aantal opzetstukken:

5 opzetstukken

Verkrijgbaar vanaf:

€74,95

Mijn beoordeling:

4.7/5

Over de Livaliora 5-in-1 föhnborstel

Ze vliegen je om de oren: de ‘dupes’ van de kostbare Dyson Airwrap. Ook de Livaliora multistyler is zo’n dupe: een betaalbaar alternatief voor de Dyson Airwrap, met soortgelijke opzetstukken en werkwijze. Ook de Livaliora föhnborstel werkt namelijk op luchtstromen. De multistyler van Livaliora wordt beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren uit 50+ reviews op Bol.com. En met zo’n goede beoordeling snap je: ik was enorm benieuwd naar deze betaalbare Dyson Airwrap dupe! 

Warmtestanden

Je hebt de keuze uit 4 verschillende warmtestanden. Daarvan zijn 3 warmtestanden en verschillen ze qua intensiteit en heeft de Livaliora föhnborstel ook een koude luchtstand. Dat vind ik zelf een groot voordeel van zo’n föhnborstel, omdat je je gestylede haar langer in model blijft zitten door een gestylede pluk tot slot met deze stand af te werken. Lang niet alle Dyson Airwrap dupes hebben zo’n coolshotfunctie, dus dat vind ik echt een enorm pluspunt van de Livaliora multistyler!

Livaliora 5-in-1 Airstyler / Multistyler

Koop nu bij:

bol.com (€59,95)
Prijzen geüpdatet op: 19 mei 2024 - 01:24

Opzetstukken

De Livaliora föhnborstel heeft 5 verschillende opzetstukken:

  • Een krulopzetstuk voor links
  • Een krulopzetstuk voor rechts
  • Een kleine, platte stijlborstel
  • Een ronde föhnborstel
  • Een föhnopzetstuk
 
De opzetstukken ontvang je samen met een warmte handschoen in een mooie, zwarte opbergdoos. Ideaal! 

Je klikt elk opzetstuk heel eenvoudig op de multistyler en kunt deze makkelijk wisselen voor één van de andere opzetstukken.

Ronde föhnborstel

Krulopzetstuk

Föhnopzetstuk

Platte stijlborstel

Snoer

Het snoer van de Livaliora multistyler is lang genoeg en roteert 360 graden. Ook dat vind ik echt weer een must van zo’n multistyler, anders kom je echt in de knoop met het snoer tijdens het stylen.

Mijn ervaring met de Livaliora föhnborstel

Ik heb de Livaliora föhnborstel inmiddels een paar weken in mijn bezit en heb alle opzetstukken inmiddels getest. Het fijne van zo’n multistyler vind ik, dat je al je andere tools eigenlijk de deur uit kan doen. Na het douchen, droog ik eerst mijn haar met het föhnopzetstuk totdat mijn haar ongeveer voor 80% droog is.

Daarna kies ik vaak de ronde föhnborstel voor een ‘blow dry effect’. Ik ga door mijn hele haar heen en geef vooral de voorste plukken extra aandacht: ik pak dan kleinere plukken, laat een pluk langer opgerold om de borstel zitten en gebruik tot slot nog +/- 10 seconden de koude luchtstand. Net na het stylen is het resultaat echt prachtig, houd er wel rekening mee dat het wat meer uitzakt gedurende de dag.

Als ik mijn haar glad wil stylen zonder volume te verliezen, vind ik de platte stijlborstel het fijnst. Het resultaat is glanzend haar zonder pluis én mooi volume door je hele haar heen. 

Nicole’s eindoordeel:

4.7/5

Kortom: ik ben fan van de Livaliora föhnborstel. Ondanks dat de krulopzetstukken niet geweldig werken (maar dat is eigenlijk altijd zo bij een betaalbare multistyler zoals deze), ben ik echt blij met de tool en de andere opzetstukken. Ik gebruik deze multistyler inmiddels vrijwel dagelijks en vind dit echt het beste, betaalbare alternatief voor de Dyson Airwrap die er is op dit moment!

Shop ‘m nu bij Bol.com:

Livaliora 5-in-1 Airstyler / Multistyler

Koop nu bij:

bol.com (€59,95)
Prijzen geüpdatet op: 19 mei 2024 - 01:24

Check ook deze reviews: