Merken Haarstylingtools

Op zoek naar een nieuwe haarstylingtool? Ontdek hier de beste tools van merken zoals Remington, BaByliss, Dyson, Philips en meer.

Remington logo

Remington

Remington is het nummer 1 haircare merk van Europa. Remington heeft dan ook een groot assortiment aan diverse haarstylingtools voor een heel fijne prijs. Van föhnborstels tot stijltangen en krultangen.

Dyson

Dyson is vooral bekend van de stofzuigers, maar wist je dat dit merk ook luxe haartools heeft? Deze unieke haartools hebben minder hitte nodig dan de meeste haartools van andere merken, waardoor ze beter voor je haar zijn.

BaByliss

BaByliss bestaat al sinds de jaren ’60. Wist je dat dit merk de eerste elektronische krultang ontwikkelde? Nog steeds is BaByliss een populair merk met betaalbare, innovatieve  stylingtools zoals krultangen en stijltangen. 

Rowenta logo

Rowenta

Net als Dyson, is Rowenta ook voornamelijk bekend vanwege de stofzuigers, maar maakt her merk ook haarstyolingtools. In Nederland is het Duitse merk Rowenta nog niet enorm bekend, maar wel opkomend met haar haarstylingtools die bijvoorbeeld ook bij Bol.com en Coolblue verkrijgbaar zijn.
Philips Logo

Philips

Het oeroude Hollandse merk Philips mag natuurlijk niet ontbreken op deze pagina. Van dit merk heb je ongetwijfeld een apparaat in huis. Ook maakt Philips kwalitatief goede en veilige haarstylingtool voor mooi en gezond haar.

CHI

CHI, afkorting van Cationic Hydration Interlink, is een van oorsprong Amerikaans merk dat je vooral terugziet in professionele kapperszaken. Het is een merk dat naast luxe haartools, ook haarstylingproducten heeft die allemaal dierproefvrij zijn.