De Beste Haartools

Over Nicole

Hi, ik ben Nicole! 🙋‍♀️ In maart 2022 ben ik begonnen met deze website: De Beste Haartools. Hierop deel ik reviews over allerlei soorten haarstylingtools én deel ik tips over de verzorging van je haar: van dik tot dun haar en van krullen tot steil haar.

De Beste Haartools is in maart 2022 opgericht door mij: Nicole van Roekel. Ik ben freelance zoekmachinespecialist én gek op alles wat te maken heeft met het stylen van haar. Ik begon met het schrijven van content over haarstylingtools – van krultangen tot stijltangen en van föhnborstels (mijn persoonlijke, favoriete tool!) tot föhns.

Daarvoor doe ik veel research online. Ik raadpleeg websites van merken, lees reviews van eerdere gebruikers op Bol.com en Coolblue, check onafhankelijke onderzoeken van partijen zoals de Consumentenbond en Kieskeurig.nl én breng in kaart waar een goede haarstylingtool aan moet voldoen.

Sinds 2023 test ik haarstylingtools en andere producten ook zelf uit. Daarvoor werk ik samen met toffe merken en ook shop ik regelmatig zelf weer een nieuwe haarstylingtool, waar ik reviews over schrijf. 

Op de site geef ik duidelijk aan welke tools ik zelf heb getest én ik deel ook mijn eerlijke review in de vorm van een sterrenreview. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Review

Wil je contact opnemen met mij? Bijvoorbeeld omdat je een toffe suggestie hebt voor een artikel of benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een samenwerking?