Bestope krultang review

Review: Bestope 6-in-1 krultang

Zoek je een krultang waarmee je allerlei verschillende krullen in je haar kan maken? Die geschikt is voor alle haartypen? En ook nog eens hartstikke betaalbaar is? Zoek niet verder: de Bestope 6-in-1 krultang is wat mij betreft een dikke aanrader. Lees hier mijn review!

Materiaal:

Keramisch gecoat

Aantal opzetstukken:

6 opzetstukken

Verkrijgbaar vanaf:

€49,95

Mijn beoordeling:

4.8/5

Over de Bestope 6-in-1 krultang

Deze prachtige rosé gouden krultang van het merk Bestope heeft maar liefst 6 opzetstukken waarmee je allerlei soorten krullen in je haar kan maken. Daarmee is deze krultang écht geschikt voor alle haarlengtes en haartypes. De Bestope 6-in-1 krultang wordt beoordeeld met 4,7 van de 5 sterren uit 120+ reviews op Bol.com en is daarmee één van de best beoordeelde krultangen. Je snapt: ik was nieuwsgierig en kon niet wachten om deze multifunctionele krultang te testen.

Temperatuurstanden

Binnen 20 seconden is deze krultang al opgewarmd en klaar voor gebruik. Je hebt de keuze uit temperatuurinstellingen van 120 tot 220 graden: koud genoeg voor dun en/of beschadigd haar én heet genoeg voor dik en/of lang haar. 

Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken – 13 tot 32mm

Koop nu bij:

bol.com (€54,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 april 2024 - 04:05

Opzetstukken

De Bestope krultang is een krultang met meerdere opzetstukken. 6 stuks maar liefst:

  • 13-25 mm kegelopzetstuk voor strakkere krullen
  • 19 mm opzetstuk om een golvend patroon in je haar te creëren
  • 18-25mm kegelopzetstuk voor kleine of middelgrote krullen
  • 25 mm bubble opzetstuk voor “vintage waves”
  • 25mm recht opzetstuk voor natuurlijke, gelijke krullen
  • 32mm recht opzetstuk voor losse, gelijke krullen 
 
De opzetstukken en de krultang zitten samen met een hittebestendige handschoen en twee haarclips in een handige opbergetui. Die kun je zo meenemen op reis en ook superhandig om alle opzetstukken in op te bergen in je badkamer!
Je klikt elk opzetstuk heel gemakkelijk op de krultang en wisselt deze zo weer om voor een ander opzetstuk.

32 mm recht opzetstuk

25 mm rechtopzetstuk

19 mm recht opzetstuk

25 mm bubble opzetstuk

18-25 mm kegel opzetstuk

13-25 mm kegel opzetstuk

Snoer

Het snoer van de Bestope 6-in-1 krultang is 240 cm lang en draait mee. Ideaal tijdens het krullen van je haar, om te voorkomen dat het snoer in de knoop raakt!

Mijn ervaring met de Bestope 6-in-1 krultang

Ik heb de Bestope 6-in-1 krultang met alle opzetstukken inmiddels grondig getest. Mijn favoriete opzetstuk is het rechte krul opzetstuk van 32 mm, daarmee creëer je mooie, losse krullen en die blijven goed zitten in mijn halflange, redelijk dikke haar. Met de smallere opzetstukken creëer je kleinere krulletjes, ook wel eens leuk voor de afwisseling! En voor een feestje is het bubble opzetstuk een aanrader, daarmee maak je speelse krullen in je haar.

Nicole’s eindoordeel:

4.8/5

Ik ben heel enthousiast over de Bestope 6-in-1 krultang! De tool is snel opgewarmd, heeft ruime keuze uit verschillende temperatuurstanden, is lekker licht (de krultang in combinatie met één opzetstuk wegen samen maar 150 gram!) en is super multifunctioneel.

Voor een bedrag van nog geen €50,- haal je echt een goede krultang in huis. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de opzetstukken keramisch gecoat zijn. Volledig keramische opzetstukken zouden beter zijn, omdat die je haar minder beschadigen. Maar: daar hangt dan ook direct een prijskaartje aan.

Al met al vind ik de Bestope 6-in-1 krultang echt een aanrader! Shop ‘m nu bij Bol.com:

Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken – 13 tot 32mm

Koop nu bij:

bol.com (€54,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 april 2024 - 04:05

Check ook deze reviews: