Flaire Rose fohnborstel

Review: Flaire Rosé föhnborstel

Zoek je een föhnborstel waarmee je je haar mooi in model kan föhnen? Oók als je lang en/of dik haar hebt? Dan is de Flaire Rosé föhnborstel dé krulborstel voor jou. Lees hier mijn uitgebreide review over deze betaalbare, föhnborstel voor middel- en lang haar.

Materiaal:

Aluminium & nylon

Aantal opzetstukken:

3 opzetstukken

Verkrijgbaar vanaf:

€49,95

Mijn beoordeling:

4.5/5

Als je – net als ik – redelijk lang en/of dik haar hebt én wel eens een föhnborstel hebt geprobeerd, dan heb je vast ontdekt dat een groot borstelopzetstuk écht een must is. Niet alleen duurt het veel langer om je haar in model te föhnen met een smallere föhnborstel, het resultaat is vaak ook niet waar je helemaal op had gehoopt. 

Met de Flaire Rosé föhnborstel hoef je daar niet bang voor te zijn. Dit is wat mij betreft de beste föhnborstel voor lang haar en middellang/dik haar. Met 3 opzetstukken, waarvan er 2 écht huge zijn, kun je je haar echt mooi in model föhnen. Je zal zeker verschil merken met kleinere föhnborstels die je misschien al eens hebt geprobeerd!

Flaire Rosé 3-in-1 Föhnborstel
6 verschillende opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€49,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:14

Opzetstukken

Bij de Flaire Rosé föhnborstel heb je de keuze uit 3 borstelopzetstukken: 

  • 25 mm: Ideaal voor wat korter haar of om een fijnere slag in lang haar te maken. Ook handig voor het stylen van je pony of curtain bangs!
  • 55 mm: Geschikt voor het stylen van middellang tot lang haar. 
  • 75 mm: Perfect voor snel drogen en het creëren van een salon blowout effect in lang haar.

 

Daarmee haal je echt een ideale föhnborstel voor lang haar in huis, want idealiter kies je met lang haar voor een föhnborstel met een minimale doorsnede van zo’n 35 mm. En met zelfs een opzetstuk van 75 (!) mm kun je zelfs het langste en dikste haar mooi in model föhnen.

De opzetstukken roteren niet. Dat is ook niet per se voor het stylen van lang haar, de ovalen opzetstukken rol je zelf eenvoudig in je haar.  

De opzetstukken klik je makkelijk los en vast op de borstel. Alle opzetstukken zijn voorzien van een koele tip, die je vast kan houden tijdens het föhnen, zonder je vingers te verbranden. Wel zo fijn!

75 mm borstel

55 mm borstel

25 mm borstel

Snoer

Het snoer van de Flaire Rosé föhnborstel is 2 meter lang: redelijk gemiddeld voor een föhnborstel. Het snoer draait 360 graden mee: echt een must voor föhnborstels waarvan de opzetstukken zelf niet draaien, anders kom je flink in de knoop. 

Mijn ervaring met de Flaire Rosé föhnborstel

Ik heb flink wat föhnborstels gezien en getest de afgelopen jaren, maar de Flaire Rosé föhnborstel is wat mij betreft toch wel de beste prijs-kwaliteitverhouding föhnborstel voor lang haar. Föhnborstels met zulke grote opzetstukken zie je zelden! 

Voor mijn halflange haar is het opzetstuk van 75 mm wel echt aan de grote kant, daarmee creëer ik alleen volume, maar lukt het me niet om een slag/krullen te creëren. Ik denk dat dat in lang haar tot over je borsten wel goed moet lukken. De tool is lekker lichtgewicht en krachtig tegelijk: met een vermogen van 1200 Watt style ik mijn haar in een handomdraai. Het kleinste opzetstuk vind ik heel fijn om mijn voorste lokken te stylen en volume mee te geven, die zijn wat korter dan de rest van mijn haar.

Zelf mis ik nog een opzetstuk dat nét tussen het kleinste en middelste opzetstuk in zou zitten. Een opzetstuk van +/- 35 mm zou ik zelf nog een mooie toevoeging vinden voor halflang haar. Maar: al met al, is dit echt een goede föhnborstel voor een fijne prijs.

Nicole’s eindoordeel:

4.5/5
Flaire Rosé 3-in-1 Föhnborstel
6 verschillende opzetstukken

Koop nu bij:

bol.com (€49,99)
Prijzen geüpdatet op: 18 juni 2024 - 13:14

Check ook deze reviews: