Largolash 5 in 1 fohnnborstel review

Review: Largolash 5-in-1 fohnborstel

Ben je op zoek naar een betaalbare, multifunctionele föhnborstel? Waarmee je je haar kan drogen, stijl maken, krullen en blowdry-en? Dan is de betaalbare Largolash 5-in-1 föhnborstel misschien wel wat voor jou. Ik testte deze föhnborstel uitgebreid uit en review 'm in dit artikel.

Materiaal:

Keramisch gecoat

Aantal opzetstukken:

5 opzetstukken

Verkrijgbaar vanaf:

€69,95

Mijn beoordeling:

4.7/5

Over de Largolash 5-in-1 föhnborstel

De Largolash 5-in-1 föhnborstel is een enorm populaire föhnborstel op Bol.com. Met 4,5 van de 5 sterren uit meer dan 300 reviews, krijgt deze multistyler enorm goede beoordelingen en was ik dus heel benieuwd naar deze föhborstel. De Largolash föhnborstel is een airstyler. Dat betekent dat deze tool op luchtstromen werkt om je haar te stylen. Er is daardoor minder warmte nodig om je haar te stylen, wat natuurlijk weer heel fijn is omdat je haar minder beschadigt!

De variant die nu verkrijgbaar is, is de verbeterde variant uit augustus 2023 en je hebt de keuze uit 4 verschillende uitvoeringen: zwart, wit met goud, zilver met roze of blauw met goud. Zelf ben ik voor de mat zwarte Largolash föhnborstel gegaan die ik er heel modern en luxe uit vind zien.

 

Largolash 5-in-1 föhnborstel

Koop nu bij:

bol.com (€67,95)
largolash.nl (€67,95)
Prijzen geüpdatet op: 17 april 2024 - 19:21
Largolash multistyler

Opzetstukken

De Largolash multistyler heeft 5 verschillende opzetstukken:

  1. Een krulopzetstuk voor links
  2. Een krulopzetstuk voor rechts
  3. Een platte stijlborstel
  4. Een kleine ronde föhnborstel
  5. Een föhnopzetstuk
Alle opzetstukken zijn voorzien van een plastic tip aan de bovenkant. Dit zorgt ervoor dat je de tool en het opzetstuk fijn kan vasthouden tijdens het stylen, zonder je te verbranden. Elk opzetstuk klik je gemakkelijk op en af de Largolash multistyler met het “push” knopje.

Föhnopzetstuk

Krulopzetstuk (er zitten 2 krulopzetstukken bij voor links en rechts)

Ronde föhnborstel

Platte stijlborstel

Snoer

Het snoer van de Largolash multistyler is 2 meter lang: redelijk gemiddeld als je kijkt naar soortgelijke tools. Het snoer draait mee, wat toch wel heel fijn is, met name als je de ronde föhnborstel gebruikt!

Blaas- en temperatuurstanden

De Largolash föhnborstel heeft 3 temperatuurstanden/blaasstanden. Met een schuifje zet je de tool op de gewenste temperatuurstand. Eén van die temperatuurinstellingen is de koudeluchtstand: een handige stand om je krul na het stylen nog even te voorzien van een shot koude lucht. Daardoor blijven je krullen langer zitten – en dat wil je natuurlijk!

Mijn ervaring met de Largolash 5-in-1 multistyler

De Largolash 5-in-1 multistyler is één van de vele Dyson Airwrap dupes die ik heb getest. En dit is een Airwrap dupe die zeker tot te betaalbare alternatieven hoort, want met een prijskaartje van nog geen 70 euro, haal je wat mij betreft echt een waardig alternatief in huis.

De föhn doet wat ‘ie moet doen: die droogt je haar snel, zonder dat het pluist. Nadat ik mijn haar heb gedroogd, kies ik één van de opzetstukken om mijn haar te stylen. Wil ik mijn haar steil en glad maken zonder volume te verliezen? Dan kies ik de platte stijlborstel. Die is redelijk compact, waardoor ik er op mijn lange/dikke haar wel wat langer over doe. 

Van de krulopzetstukken krijg je er twee: één om de krul linksom te krullen en één om de krul rechtsom te krullen. Beide klik je gemakkelijk op en af de föhnborstel. De krulopzetstukken zijn aan de korte kant, waardoor ik ze vooral geschikt vind voor wat korter haar. De föhnborstel is mijn favoriete opzetstuk. Door de plastic tipjes aan het einde van de borstelharen, blijft je haar goed om de borstel heen zitten als je je haar stylet. Het resultaat is lekker veel volume, krul en glans: prachtig!

Nicole's eindoordeel:

4.7/5

Wat mij betreft is dit een Dyson Airwrap dupe met enorm goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor nog geen 70 euro krijg je echt een waanzinnig goede, multifunctionele airstyler waarmee je alle kanten op kan.

Shop ‘m nu op Bol.com of rechtstreeks op de website van Largolash:

Largolash 5-in-1 föhnborstel

Koop nu bij:

bol.com (€67,95)
largolash.nl (€67,95)
Prijzen geüpdatet op: 17 april 2024 - 19:21

Check ook deze reviews: