MAE Capella Stijltang

Review: MAE Capella stijltang

De stijltang blijft misschien toch wel mijn favoriete haarstylingtool. Hij werkt snel en gemakkelijk en kan ook nog eens multifunctioneel zijn als het een stijl- en krultang in één is, zoals deze MAE Capella stijltang. Ik ontving de stijltang en testte 'm uitgebreid uit voor debestehaartools.nl.

Type haarstylingtool:

Stijltang en krultang in 1

Verkrijgbaar vanaf:

€69,95

Mijn beoordeling:

5/5

Over de MAE Capella Stijltang

Na de betaalbare MAE airstyler v4, de luxe airstyler Pro én de supergoede Breeze föhn lanceerde MAE ook een stijltang: de MAE Capella Stijltang. Dit is de ideale stijltang voor het creëren van glad en glanzend haar zonder pluis. 

Dankzij de negatieve ionenreleases wordt je haar minder pluizig en voelt je haar lekker zacht aan. Ook fijn: na het stijlen van je haar met deze stijltang krijgt je haar een prachtige glans.

Uniek aan deze stijltang is de vibratiestand waarmee de warmte gelijkmatig over de tang en dus over je haar wordt verdeeld. 

Temperatuurstanden

Binnen 15 seconden is deze stijltang al op temperatuur en kun je je haar al gaan stijlen. Je hebt de keuze uit verschillende temperatuurstanden tussen de 160 en 230 graden die op de display zijn af te lezen.

MAE® Capella 2-in-1 Stijltang
Luxe krul- en stijltang in één

Koop nu bij:

maeofficial.com (€69,95)
bol.com (€69,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:06

Krul- en stijltang in één

Door de afgeronde platen kun je deze stijltang ook gebruiken als krultang. Ik vind een stijltang zelf nog steeds de allerfijnste tool om gemakkelijk krullen mee te maken die lang blijven zitten.

Ben je op zoek naar een goede krul- en stijltang in één? Dan is de MAE Capella stijltang dus ook echt een aanrader. Zeker omdat je ook een warmtebestendige handschoen bij deze stijltang krijgt geleverd, is de stijltang fijn in gebruik.

Dankzij de afgeronde platen kun je de MAE Capella stijltang ook als krultang gebruiken.

Met deze knopjes zet je de stijltang aan of uit en kun je de temperatuur instellen (tot 230 graden).

MAE Capella Stijltang

De MAE Capella stijltang heeft een heel fijn ovaal zwarte grip aan de bovenzijde, die ervoor zorgt dat de stijltang prettig vasthoudt.

Onderaan de stijltang kun je de stijltang dichtklappen en “op slot” zetten. Dit is ideaal als je de stijltang wil opbergen of mee wil nemen op reis, om beschadiging van de platen te voorkomen.

Snoer

Het snoer van de MAE Capella stijltang is lekker lang en draait 360 graden mee. Dat is zeker fijn als je de stijltang wil gebruiken om je haar te krullen.

Mijn ervairng met de MAE Capella stijltang

Ik heb de MAE Capella stijltang uitgebreid getest op mijn halflange haar die een lichte slag heeft. Daarom gebruik ik regelmatig een stijltang om mijn haar steil te maken. En dat doet de MAE stijltang uitstekend! Je kunt ‘m tot wel 230 graden warm maken, maar ik probeer de stijltang bij het steil maken van mijn haar niet warmer dan 200 graden te zetten, om erge beschadiging van mijn haar te voorkomen.

Ik heb de stijltang ook gebruikt om krullen in mijn haar te maken voor een bruiloft. En dat lukte per-fect. Ik gebruikte eerst mousse en een heat protector op mijn haar en vervolgens heb ik de stijltang op 220 graden gezet om krullen te maken. De krullen zijn de hele dag goed blijven zitten en zelfs 2 dagen later zat er nog steeds een subtiele krul in mijn haar!

Kortom: ik vind dit echt een fijne stijltang die ook nog eens multi-inzetbaar is.

Nicole’s eindoordeel:

5/5
MAE® Capella 2-in-1 Stijltang
Luxe krul- en stijltang in één

Koop nu bij:

maeofficial.com (€69,95)
bol.com (€69,95)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:06

Check ook deze reviews: