Navado Easystyler Review

Navado 6-in-1 Airstyler / Easystyler Pro (Review)

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de dure (maar geweldige!) Dyson Airwrap? Dan is de beste dupe wat mij betreft de Navado Easystyler Pro. Ik testte deze multifunctionele airstyler uit en deel mijn review hier met je.

Type haarstylingtool:

Airstyler/Airwrap

Aantal opzetstukken:

6 opzetstukken

Verkrijgbaar vanaf:

€249,95

Mijn beoordeling:

4.8/5

Over de Navado Easystyler Pro

De Dyson Airwrap dupes vliegen je inmiddels om de oren, maar de Easystyler Pro van het merk Navado was één van de eersten die met een alternatief op de markt kwam. En wat mij betreft ook nog steeds de beste. Je betaalt nog steeds een flink bedrag voor deze airstyler (zo’n €250) maar dat is wel ruim 2x zo weinig als de echte Dyson Airwrap. 

En de kwaliteit is vrijwel vergelijkbaar: van het vermogen (1.400 Watt) tot de kwaliteit en het resultaat dat je creëert met de opzetstukken. Ik heb talloze Airwrap dupes getest, maar dit is de dupe die wat mij betreft het meest in de buurt komt van de echte Dyson Airwrap.

Navado 6-in-1 Multistyler

Koop nu bij:

bol.com (€249,95)
amazon.nl (€255)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:25

Opzetstukken

Je krijgt maar liefst 6 opzetstukken bij de Navado Easystyler Pro, die sterk lijken op de opzetstukken van de Dyson Airwrap:

 • Een föhnopzetstuk voor het drogen van je haar
 • Een grote, ovalen volumeborstel voor het creëren van grove slag/volume in je haar 
 • Een smalle, ronde föhnborstel om krullen/slag in je haar te creëren
 • Een harde stijlborstel voor het glad/glanzend maken van je haar, zonder volume te verliezen
 • Een grote stijlborstel
 • Een krulopzetstuk van 30 mm (links en rechts in 1)

Met name dat laatste krulopzetstuk is de reden waarom veel mensen een Dyson Airwrap of dupe kopen. Je haar wordt door de werking van lucht als het ware om het opzetstuk gezogen. Je hoeft bijna niets te doen, alleen de draairichting (links of rechtsom krullen) te bepalen.

Mijn ervaring leert wel dat deze opzetstukken bij de Easystyler Pro maar ook andere, soortgelijke tools vooral goed werken als je:

 • Zelf al een beetje slag in je haar hebt
 • Eerst een mousse gebruikt
 • De koudeluchtfunctie gebruikt
 • Een haarspray gebruikt


Door een mousse en haarspray te gebruiken én de koudeluchtshot aan het einde toe te passen op een pluk haar, werkt dit krulopzetstuk steeds beter op mijn halflange haar. De andere opzetstukken werken ook fantastisch: vooral het föhnopzetstuk en de kleine, ronde föhnborstel vind ik heel fijn.

De opzetstukken worden samen met de tool zelf in een prachtige, beige leren look opbergcase geleverd. Echt een plaatje om te zien en mega handig om alles in op te bergen, natuurlijk. 

Föhnopzetstuk en krulopzetstuk (voor links en rechts)

Grote stijlborstel en kleine stijlborstel

Grote ovalen föhnborstel en smalle ronde föhnborstel

Temperatuurstanden

De temperatuur stel je in aan de hand van knopjes aan de bovenzijde van de tool. Je hebt de keuze uit maar liefst 4 temperatuurstanden die verschillen qua blaassterkte & warmte. Een heel fijne extra: de coolshotfunctie die je toe kan passen op het einde, om je gestylede haar te fixeren. Dit zorgt er echt voor dat de slag die je creëert met de opzetstukken, langer blijft zitten.

Snoer

Het snoer van de Navado Easystler is maar liefst 2,8 meter lang: lekker lang! Heel recent heeft Navado het snoer van de airstyler verbeterd en roteert deze nu. Daardoor raakt het snoer niet meer in de knoop tijdens het krullen van je haar, ideaal – en wat mij betreft is het toevoegen van dit roterende snoer echt de kers op de taart.

Navado Airstyler

Mijn ervaring met de Navado Easystyler Pro

Ik sluit me helmaal aan bij de 340+ mensen die de Navado Easystyler Pro op Bol.com gemiddeld met 4,6/5 sterren beoordelen. Ik ben namelijk mega enthousiast over deze airstyler! Oké, je betaalt er wel wat voor, maar dan heb je ook wat. Namelijk: vrijwel dezelfde kwaliteit als de Dyson Airwrap, maar voor meer dan de helft van de prijs. 

Met deze multifunctionele airstyler kun je al je andere haarstylingtools de deur uit doen. Want van het drogen tot stijl maken en krullen van je haar: alles kan je doen dankzij de 6 verschillende opzetstukken van de Easystyler Pro. Superfijn ook dat deze tool een coolshotfunctie heeft om je gestylede haar extra lang mooi te laten zitten. Het enige nadeel vond ik altijd dat het snoer niet roteerde, maar nu dat ook is opgelost, vind ik dit echt de beste Dyson Airwrap dupe die er is!

Nicole's review:
4.8/5

Pluspunten

 • Ruim 2x zo betaalbaar als de Dyson Airwrap
 • Krachtig vermogen van 1400 Watt
 • 6 verschillende opzetstukken
 • Het krulopzetstuk kan beide kanten op draaien
 • Het krulopzetstuk is lang genoeg en werkt dus ook goed op lang/dik haar, in tegenstelling tot veel soortgelijke tools
 • Je krijgt een mooie opbergdoos bij de Navado Airstyler
 • Lang snoer van 2,8 meter dat roteert

Minpunten

 • Redelijk prijzige airstyler
Navado 6-in-1 Multistyler

Koop nu bij:

bol.com (€249,95)
amazon.nl (€255)
Prijzen geüpdatet op: 18 juli 2024 - 07:25

Check ook deze reviews: