Navado Airstyler

Review: Navado Easystyler / Airstyler Pro

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de dure (maar geweldige!) Dyson Airwrap? Dan is de beste dupe wat mij betreft de Navado Easystyler Pro. Ik testte deze multifunctionele airstyler uit en deel mijn review hier met je.

Type haarstylingtool:

Airstyler/Airwrap

Aantal opzetstukken:

6 opzetstukken

Verkrijgbaar vanaf:

€249,95

Mijn beoordeling:

4.8/5

Over de Navado Easystyler Pro

De Dyson Airwrap dupes vliegen je inmiddels om de oren, maar de Easystyler Pro van het merk Navado was één van de eersten die met een alternatief op de markt kwam. En wat mij betreft ook nog steeds de beste. Je betaalt nog steeds een flink bedrag voor deze airstyler: zo’n €250,-

Maar dat is wel ruim 2x zo weinig als de echte Dyson Airwrap en de kwaliteit is vrijwel vergelijkbaar: van het vermogen (1.400 Watt) tot de kwaliteit en het resultaat dat je creëert met de opzetstukken. Ik heb talloze Airwrap dupes getest, maar dit is de dupe die wat mij betreft het meest in de buurt komt van de echte Dyson Airwrap.

Navado 6-in-1 Multistyler

Koop nu bij:

amazon.nl (€249,95)
bol.com (€255,00)
Prijzen geüpdatet op: 29 februari 2024 - 13:15

Opzetstukken

Je krijgt maar liefst 6 opzetstukken bij de Navado Easystyler Pro, die sterk lijken op de opzetstukken van de Dyson Airwrap:

  • Een föhnopzetstuk voor het drogen van je haar
  • Een grote volumeborstel voor het creëren van grove slag/volume in je haar 
  • Een smalle, ronde föhnborstel om krullen/slag in je haar te creëren
  • Een harde stijlborstel voor het glad/glanzend maken van je haar, zonder volume te verliezen
  • Een zachte stijlborstel
  • Een krulopzetstuk van 30 mm (links en rechts in 1)


Met name dat laatste krulopzetstuk is de reden waarom veel mensen een Dyson Airwrap of dupe kopen. Je haar wordt door de werking van lucht als het ware om het opzetstuk gezogen. Je hoeft bijna niets te doen, alleen de draairichting (links of rechtsom krullen) te bepalen.

Mijn ervaring leert wel dat deze opzetstukken bij de Easystyler Pro maar ook andere, soortgelijke tools alleen goed werken als je de juiste, verstevigende producten gebruikt en zelf al een beetje slag in je haar hebt. 

Op mijn haar werken deze opzetstukken niet top, omdat ze ook wat aan de korte kant zijn voor mijn redelijk lange haar. De andere opzetstukken werken wel fantastisch: vooral het föhnopzetstuk en de kleine, ronde föhnborstel vind ik heel fijn.

De opzetstukken worden samen met de tool zelf in een prachtige, beige leren look opbergcase geleverd. Echt een plaatje om te zien en mega handig om alles in op te bergen, natuurlijk. 

Navado Airstyler

Het krulopzetstuk kun je zelf qua draairichting (links of rechts) instellen.

Temperatuurstanden

De temperatuur stel je in aan de hand van knopjes aan de bovenzijde van de tool. Je hebt de keuze uit maar liefst 4 temperatuurstanden die verschillen qua blaassterkte & warmte. Een heel fijne extra: de coolshotfunctie die je toe kan passen op het einde, om je gestylede haar te fixeren. Dit zorgt er echt voor dat de slag die je creëert met de opzetstukken, langer blijft zitten.

Snoer

Het snoer van de Florevita Prostyler is maar liefst 2,8 meter lang: lekker lang! Een nadeel vind ik toch wel dat het snoer niet roteert. Daardoor raak je wat sneller in de knoop tijdens het krullen van je haar. Ik heb contact opgenomen met het team van Navado om dit als feedback met hen te delen. Ze gaven aan dat ze dit zelf ook graag wilden, maar dat dat helaas ten koste ging van de kwaliteit van de rest van de tool. Ze hebben kwaliteit dus echt op #1 gezet, wat uiteindelijk toch wel het belangrijkste is.

Mijn ervaring met de Navado Easystyler Pro

Ik sluit me helmaal aan bij de 180+ mensen die de Navado Easystyler Pro op Bol.com gemiddeld met 4,7/5 sterren beoordelen. Ik ben namelijk mega enthousiast over deze airstyler! Oké, je betaalt er wel flink wat voor, maar dan heb je ook wat. Namelijk: vrijwel dezelfde kwaliteit als de Dyson Airwrap, maar voor de helft van de prijs. 

Met deze multifunctionele airstyler kun je al je andere haarstylingtools de deur uit doen. Want van het drogen tot stijl maken en krullen van je haar: alles kan je doen dankzij de 6 verschillende opzetstukken van de Easystyler Pro. Superfijn ook dat deze tool een coolshotfunctie heeft om je gestylede haar extra lang mooi te laten zitten. Het enige nadeel vind ik dus dat het snoer niet roteert, maar op dit kleine puntje na, vind ik dit echt de beste Dyson Airwrap dupe die er is!

Nicole's review:
4.8/5
Navado 6-in-1 Multistyler

Koop nu bij:

amazon.nl (€249,95)
bol.com (€255,00)
Prijzen geüpdatet op: 29 februari 2024 - 13:15

Check ook deze reviews: