Tips & Inspiratie

Ben je op zoek naar tips voor het stylen van je haar? Ben je benieuwd welke föhnborstel de beste is voor dik haar of welke föhn je móét hebben? De beste tips & handige informatie over haarstylingtools delen we op deze pagina.

Tover je steile haar om in een bos weelderige krullen met een goede krultang. Ontdek hier wat de 10 beste krultangen van 2022 zijn

Maak je haar supersteil, glad en glanzend. Met deze 10 stijltangen creëer je in een handomdraai een super smooth kapsel.

Je haar binnen no time droog föhnen, zonder je haar te beschadigen?
Dit zijn de beste föhns van 2022.

Je haar net zo mooi stylen als je kapper dat doet? Met een föhnborstel of krulborstel föhn je je haar glanzend en steil, golvend of volumineus: net wat jij wil.

Ontdek op welke temperatuur je je haar het beste kan stijlen en waarom het belangrijk is om de maximale temperatuur van je stijltang in de gaten te houden.

Ontdek op welke temperatuur je je haar het beste kan stijlen en waarom het belangrijk is om de maximale temperatuur van je stijltang in de gaten te houden.

Heb je krullen en ben je op zoek naar de beste föhn om je krullen mooi in model te föhnen? Ontdek hier de 5 beste föhns en praktische tips voor het drogen van krullen.

Ben je op zoek naar een multifunctionele haarstylingtool waarmee je je haar kan steilen én krullen? Dit zijn de beste 2-in-1 stijltangen van 2022.

Wil je een föhn met diffuser kopen? Bijvoorbeeld voor het in efficiënt in model föhnen van je krullen? Hier ontdek je de beste föhns met diffuser van 2022.

Heb je kort haar en wil je je haar drogen en stylen met een föhn? Met deze praktische tips & producten föhn je kort haar mooi in model.

Ontdek hier de beste krultangen voor kort haar. Deze hebben een smalle diameter, geen klem en zijn kegelvormig. Ideaal voor kort haar!

Heb je lang haar en zoek je een krultang om mooie krullen in je lange lokken te maken? Ontdek de 5 beste krultangen voor lang haar.

Met een föhnborstel die automatisch roteert, is het nog nooit zo makkelijk geweest om je haar in model te föhnen.

Wil je je haar goed beschermen tegen de hitte van je haarstylingtool? Kies dan voor een goede heat protector.

Creëer een kleine, speelse krul in je haar met de chopstick krultang. Een superleuke haarstylingtool als je eens wat anders wil!

Borstel je haar en maak het mooi glad met een stijlborstel. Ontdek nu de 5 beste stijlborstels en shop online.

Ga voor een funky ’70s look met een wafeltang. Hiermee creëer je een speels kapsel, ideaal voor een avondje uit.

Heb je lang en/of dik haar en zoek je een geschikte krultang? Dan kom je al snel bij een dikke krultang uit! 

Wil je je haar mooi in model föhnen? Volg dan dit stappenplan! Met deze 10 tips föhn jij je haar net zo mooi als bij de kapper.

Op zoek naar een betaalbare krultang? We hebben de 7 beste krultangen onder de €50,- voor je verzameld.

Als je krullen hebt, is een goede shampoo een essentieel onderdeel van de verzorging. Ontdek de 10 beste shampoos vor krullen.